Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – IPress Center-Vác

benkse_150spacervac_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 11. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – IPress Center-Vác

23-22 (11-11)

Időpont: 2017. január 14. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

Versenybírók: Nádasdi Tamás, Medvegy Péter

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (3), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (2), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (6), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (3), Walfisch Mercédesz (5), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (3), Terenyi Bianka (0), Balogh Száva (0), Gidai Eszter (0).
Vezetőedző: Skaliczki László

Vác: Balog Judit (0), Sanja Radosavljevic (2), Alexandra Do Nascimento Priscila (7), Soós Viktória (7), Hámori Konszuéla (0), Farkas Veronika (2), Kácsor Gréta (0), Sziráki Boglárka (0), Sara Vukcevic (0), Barbara Arenhart (0), Takács Bianka (0), Szondi Zsófia (0), Sonja Basic (0), Bató Lili (0), Temes Bernadett (4), Helembay Fanny (0).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

sargalap Sárgalapok: Diószegi Nikolett (1), Zöldi-Tóth Katalin (1), Glusica Leposava (1), Jankó Erzsébet (1), Sanja Radosavljevic (1), Soós Viktória (1), Farkas Veronika (1), Németh András (1).

ora Kiállítások: Vukajlovic Aleksandra (2 perc), Diószegi Nikolett (2 perc), Vasileuskaya Natallia (2 perc), Soós Viktória (4 perc), Hámori Konszuéla (2 perc), Farkas Veronika (2 perc), Sara Vukcevic (2 perc).

gol Hétméteresek: Vasileuskaya Natallia (1/2), Walfisch Mercédesz (2/4), Alexandra Do Nascimento Priscila (4/5), Temes Bernadett (1/2).

line

20170114

Két büntetőt dobhatott a vendégcsapat, Nascimento mindkettőt bevágta, sőt még egy akciógóllal is hozzájárult ahhoz, hogy csapata 1-4-re alakítsa az eredményt. Ezt követően a váciak megtorpantak, nem úgy a békéscsabaiak, akik igencsak lábra kaptak és látványos gólokkal fordítottak. A mérkőzés ebben a szakaszában nagy futóversenyt rendeztek a csapatok, amiből végül is a viharsarki alakulat jött ki jobban. Ám a brazil szélsőt, a 35 éves Nascimentot nem tudták tartani a házigazdák, alig húsz perc után csapata nyolc találatából hetet ő jegyzett. Rakkolt a Vác, meg is lett az eredménye, ismét átvették a vezetést. Ekkor már mások is kivették részüket a gólgyártásból. A csabaiaknál viszont gyengén ment a büntetők értékesítése, az első játékrészben négyből kétszer találtak be, míg a Duna-partiak ötből négyszer. Végül a félidő döntetlennel zárult, ami az addig látottak alapján reális volt.

Szünet után a vendégek gyors egymás után háromszor is eredményesek voltak, ráadásul a védekezésük száz százalékot javult. A háromgólos hátrányt látva Skaliczki László azonnal kikérte idejét. Ám csak időlegesen csökkent a lila-fehérek hátránya, amikor kellett, megrázta magát a Vác és máris háromra növelte előnyét. A folytatás hasonló volt, hol egy, hol három góllal vezettek a vendégek, ami ezúttal főleg Soós Viktória érdeme. S hogy nem tudtak jobban elhúzni, az nagyrészt Triffa Ágnes teljesítményének is köszönhető. A finis nagyon izgalmasan alakult, Glusica alig több mint egy perccel a vége előtt kiegyenlített, sőt, a váci támadásból Temes próbálkozott, de Triffa Ágnes remekül hárította lövését. Fél perc volt hátra, a hazai támadtak, amikor Skaliczki László kikérte utolsó idejét, igyekezett megnyugtatni a lányokat. Annyira sikerült, hogy Vasileuskaya még gólt is lőtt, amivel óriási meglepetésre, de nem érdemtelenül győzött a hazai gárda.

Skaliczki László: – Örülök az első hazai győzelemnek, sokat kellett rá várni. A mai sikerünk a remek csapatmunkának köszönhető.

Szilágyi Zoltán: – Félig megnyert mérkőzést adtunk ki a kezünkből. A döntő szituációkban hibáztunk, ennek tudható be a vereség.

line

plakat_elore_vac_20170114_vegleges_web

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1617849111855679/

Címkék:  , , ,