Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kispest NKK

benkse_150spacerkispest_nkk_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 11. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kispest NKK

31-24 (11-10)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2022. január 8. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Gimnázium Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Luther u. 1.

Játékvezetők: Gulybán Olivér, Juhász Dániel

Versenybírók: Nagy Ferenc, Túróczy József

Békéscsaba: Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (2), Szögi Tímea (0), Iván Emese (0), Vámosi Panna (3), Gyimesi Kitti (4), Bucsi Lili (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (2), Kukely Anna (7), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (2), Török Fanni (6), Szabó Dóra (0), Karacs Jázmin (0), Botbély Márta (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

Kispest: Szabó Janka (2), Barján Bianka (4), Puskás Lilla (4), Solt Anna Tímea (0), Kaposvári Anita (1), Kiss Klaudia Fanny (3), Pityer Dorottya Kitti (0), Binó Boglárka (0), Kostyalik Vivien (0), Molnár Anna (0), Gazsovics Virág (4), Szabó Edina (6), Csomor Zsófia (0), Felső Anna Dóra (0).
Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan

sargalap Sárga lapok: Gyimesi Kitti (1), Szabó Janka (1), Solt Anna Tímea (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Iván Emese (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Török Fanni (2. perc), Kaposvári Anita (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kukely Anna (1/1).

line

Az őszi idényből elhalasztott találkozót szombaton pótolta a két együttes. A mérkőzés előtt a hazaiak százszázalékos teljesítménnyel vezették a Keleti csoport tabelláját, míg a vendégek 10 ponttal a hatodik helyen álltak.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Kispest NKK

Fotó: Antal János

Az első percek kapkodó játéka után a 3. percben a fővárosiak szereztek vezetést Gazsovics révén, majd a második góljukat is belőtték. A lila-fehérek az 5. percben Kukely Anna révén szépítettek. A Kispest csapatában két korábbi békéscsabai kézilabdázó is pályára lépett, a kapuban Binó Boglárka védett, míg átlövőben Barján Bianka szerepelt. A 8. percben 4–1-re vezettek a vendégek, a csabai lányok csak nehezen találták a ritmust. A 10. percben 5–3-as kispesti előnyt jegyezhettünk fel. A lila-fehérek a 13. percben Török góljával egyenlítettek (5–5). A 18. percben Gyimesi kiállítása után ismét a vendégek szereztek vezetést (6–7). Az első félidő hajrájában a kispestiek erősítettek, és a 25. percben már két góllal vezettek (7–9). A lila-fehérek azonban nem adták fel, jól hajráztak, és a játékrész végére egy gólos előnyre tettek szert.

A második félidőt Mayer Szabina gólja nyitotta, amire gyorsan érkezett a válasz. Ezután viszont egy perc alatt két gólt lőtt a hazai együttes, így a 33. percben 14–11-re vezetett. A folytatásban felváltva estek a gólok, a 37. percben 18–15-öt mutatott az eredményjelző. A 42. percben alakult ki a találkozón az addigi legnagyobb különbség, Andróczki és Gyimesi góljai után már öttel vezettek a csabai lányok (21–16). Ekkor a fővárosiak mestere Béki Nagy Bertalan időt kért, mert érezte, ha a meccsben akarnak maradni most kell megállítani a házigazdákat. Ezt követően felválva estek a gólok, az Előre NKSE tartotta négy-öt gólos előnyét a jól küzdő fővárosiak ellen. Az utolsó 10 percben a Kispest megpróbált közelebb zárkózni, az 53. percben a csoport góllövő listáját vezető, rutinos Szabó Edina találatával 26–23-ra jöttek fel a vendégek. A csabaiak azonban erősítettek, gyorsan három gólt szereztek, így nem volt véletlen, hogy az 57. percben 29–23-nál ismét időt kért a Kispest vezetőedzője.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line