Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

benkse_150spacerkisvarda_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 25. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

26-26 (15-14)

Időpont: 2017. május 23. (kedd) 18:00 óra (Időpontváltozás!)

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bacs József, Bóna Szabolcs

Versenybírók: Lekrinszki Tivadar, Rácz László

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (0), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (0), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya, Natallia (9), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (3), Mihálffy Adrienn (4), Kovács Anett (0), Glusica Leposava (0), Terenyi Bianka (0), Kovacevic Jovana (2), Gidai Eszter (4).
Vezetőedző: Skaliczki László

Kisvárda: Dzhukeva Ekaterina (0), Kucerova Yulia (0), Dudás Georgina (0), Yttereng Hanna Maria (0), Karacs Jázmin (0), Gedroit Marija (0), Szabó Valéria (1), Myhovych Ivanna (0), Tarjányi Szilvia (0), Orbán Adrienn (1), Puscas Lavinia Madalina (0), Rocha Pereira Samira (8), Liscevic Kristina (0), Dmitrovic Marina (8), Tóth Gabriella (7), Umanets Olena (0).
Technikai vezető: Mátéfi Eszter

sargalap Sárgalapok: Vasileuskaya, Natallia (1), Kovacevic Jovana (1), Gidai Eszter (1), Yttereng Hanna Maria (1), Szabó Valéria (1), Umanets Olena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Walfisch Mercédesz (2. perc), Mihálffy Adrienn (2. perc), Kovacevic Jovana (2. perc), Yttereng Hanna Maria (4. perc), Szabó Valéria (2. perc), Rocha Pereira Samira (2. perc), Dmitrovic Marina (2. perc), Umanets Olena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vasileuskaya Natallia (3/4), Dmitrovic Marina (3/3).

line

Két gyors góllal indított a Békéscsaba, ám a kieséstől még fenyegetett Kisvárda gyors indításokból hamar megfordította az állást és többször is vezetett két góllal, a villámléptű brazil Rocha és a hosszú sérülése után a győriek által kölcsönadott Tóth Gabriella gyártotta a gólokat. Amikor már igazán kezdett volna elnyúlni vendéglátójától a szabolcsi alakulat, Skaliczki László magához rendelte lányait. A jó szó mit sem használt, hiszen az időközben több helyen is megváltoztatott csapat tagjai továbbra is pontatlanul céloztak. Nagy rohanás jellemezte a találkozót, sok-sok hibával.

A huszadik percben már alaposan kicserélt lila-fehér együttes pontosított a játékán és egy 5-0-ás rohammal megfordította az eredményt (a lila-fehér egylet közben kettős emberelőnybe is került), 12-11-nél már Dévényi János volt kénytelen időt kérni. A vendégek még inkább keményítettek a játékukon, sorra kapták is a kisbüntetéseket, de elől bele-bele hibáztak, így a szünetre a szokásos harcosságát hozó Vasileuskaya megmozdulásának köszönhetően a Békéscsaba vonulhatott némi előnnyel.

Bár a nagy kedvvel játszó brazil válogatott Rocha gólja vezette fel a második felvonást, a Csaba percei következtek. A kétgólos előnyt azonban nem tudták megbecsülni és Rocha, illetve az újra magára találó Tóth Gabriella vezérletével a 40. percben már ismét a Kisvárda érezhette jobb helyzetben magát. Skaliczki László igyekezett rendezni a sorokat, csapata megrázta magát és a volt csapata ellen nagyon bizonyítani akaró Gidai, illetve Vasileuskaya találataival már ismét a hazaiaknál volt az előny. Ezúttal a Dévényi-Mátéfi kettősön volt a sor, hogy időt kérjen. A második félidő sem volt kevésbé iramos és fordulatos, mint az első, a semleges néző egészen jól szórakozhatott.

Roppant feszült hangulatban zajlottak az utolsó percek, amelyért a sokat tévedő játékvezetők is ludasak voltak — a Kisvárda a győzelemért támadhatott, de Glusicáék kivédekezték, mint ahogy a várdaiak is a hazaiak akcióját.

Skaliczki László: – Fordulatos mérkőzésen nüanszok döntöttek. Helyezésben ott vagyunk, ahol reális. A védekezés az elején elfogadhatatlan volt, de később jobb lett.

Dévényi János: – Azzal a tervvel jöttünk Békéscsabára, hogy a sikeres MTK elleni meccs után ismét pontot vagy pontokat szerezzünk. A döntetlennel a kezünkben maradt a saját sorsunk, ezzel nagy lépést tettünk a bennmaradás érdekében.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/381235265610746/