Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

benkse_150spacerkisvarda_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 8. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

24-32 (11-12)

Időpont: 2020. október 9. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Gimnázium Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Luther u. 1.

Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szegedi Zsolt

Békéscsaba: Petika Tena (1), Fodor-Bottó Rózsa (1), Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (1), Török Fanni (1), Mistina Kitty (0), Iván Emese (6), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (3), Kukely Anna (2), Kukely Klára (0), Csepregi Anita (0), Szabó Panna (2), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (4), Szabó Kamilla (0).
Vezetőedző: Vida Gergő

Kisvárda: Udvardi Laura (4), Milosevic Laura (4),  Pásztor Bettina (0), Dombi Luca (4), Mihálffy Adrienn (2), Zavaczki Boglárka Anna (0), Soltész Petra (2), Siska Pálma (3), Bouti Fruzsina (0), Dombi Katalin (0), Balogh Panna (0), Termány Rita (1), Leskóczi Boglárka (0), Karnik Szabina (3), Szabó Nina (8), Mátéfi Dalma (1).
Vezetőedző: Bakó Botond

sargalap Sárga lapok: Andróczki Flóra (1), Vida Gergő (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Andróczki Flóra (2. perc), Török Fanni (4. perc), Kukely Anna (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc), Dombi Katalin (2. perc), Szabó Nina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bucsi Lili (2/2), Kukely Anna (0/1), Karnik Szabina (1/1), Szabó Nina (2/3).

line

A második félidőben kidomborodott a két csapat közötti különbség

20201009_elore_kisvarda

A szélsők dobták a gólokat hazai oldalon a mérkőzés elején, az első öt percben mindig a Csabánál volt az előny, ám rendre érkezett a válasz. A Kisvárda – hazai technikai hibák után – a 7. percben Szabó Nina hetesével vette át a vezetést. A Bakó-csapat egy 4–0-ás sorozattal 3 góllal ellépett, de 4 perc alatt egalizálhatott volna az Előre, ha Kukely Anna belövi a hetest (előtte a gólt érő lövésébe belefújt a játékvezető). Sokszor lőttek elhamarkodottan a lila-fehérek, a lerohanásokból szerzett gólokkal pedig tudta tartani a minimális távolságot a szabolcsi csapat. Szabó Dóra két fontos védést is bemutatott, hozzátéve a magáét. A 21. percben 7–9-nél időt kért Vida Gergő. A csabaiak minden egyes támadásnál megszenvedtek a szigorúan, a falat gyakran megnyitó védekezéssel, de azért többször is sikerült megtalálni a labdával a jól helyezkedő Agbabát. A 25. percben egyenlített a roppant lelkes Előre, Bakó Botond ekkor időt is kért. Jól játszott a Csaba, Iván Emese emberhátrányban egalizált egy hatalmas góllal. Török kiállítása után 22 másodpercig az ENKSE kettős hátrányban próbálta átvészelni a szünetig tartó időszakot. 29.46-nál Bucsi Lili hetesből egyenlített, de Siska gyors válaszával mégis a Várda mehetett előnnyel pihenőre, mert a csabaiak hálót érő gólját a játékvezetők érvénytelenítették.

A Várda kezdte jobban a 2. félidőt, a 39. percben 6 gól volt a különbség a két gárda között. Két percen belül kétszer is időt kért Vida Gergő, meg kellett nyugtatni az igencsak összezavarodó lányait. Ez valamennyire sikerült is, de a hátrányból nem sikerült faragni. A hajrá kezdetére gyakorlatilag összeomlott a fiatal csabai együttes, az 52. percben már 10 volt közte. Négy perccel később Giriczet egy túlzott keménységért piros lappal kiállították. A vége biztos várdai siker lett, a csabaiakat az 1. félidei játékért lehet dicsérni.

Vida Gergő: – Jó első félidőt produkáltunk. Szünet után sebességet váltott a Kisvárda, mi pedig elfáradtunk, de nem adtuk fel, küzdöttünk a végéig. Örülünk minden mérkőzésnek, hogy ebben a helyzetben azt csinálhatjuk, amit szeretünk, kézilabdázhatunk.

Bakó Botond: – Sok játékosom komoly sérülésekkel vállalta a mérkőzést. Az első félidőben tompák voltunk, nem volt megfelelő a ritmusunk. A szünetben azt kértem, hogy engedjük el a kéziféket, a védekezésben több legyen a lábmunka. Jöttek a védések, könnyű gólokat szereztünk. Büszke vagyok a csapatomra!

line

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix