Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Levendula Hotel Algyő

benkse_150spacerfkse_algyo

NB I/B női felnőtt-Kelet 3. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Levendula Hotel Algyő

25-23 (15-13)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2021. szeptember 25. (szombat) 18:30 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bacs József, Váltó Ádám Tamás

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Képíró Lilla Klára

Békéscsaba: Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (1), Szögi Tímea (2), Iván Emese (1), Gyimesi Kitti (5), Bucsi Lili (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (4), Kukely Anna (9), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (1), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (0), Karacs Jázmin (1), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint.

Algyő: Dobó Mónika (0), Vass Víta Luca (0), Nikolayenko Olha (1), Miklós Kitti (4), Lovistyék Kitti (0), Zsilák Katalin (0), Farkas Kata (2), Szepesi Ivett (9), Simon Armilla (0), Rózsa Veronika (0), Aracsi Vivien (0), Csáki Zsófi (2), Vér Vivien (0), Gadányi Maja (0), Németh Imola (5), Gercsó Dóra (0).
Vezetőedző: Farkas József Dániel.

sargalap Sárga lapok: Andróczki Flóra (1), Papp Bálint (1), Zsilák Katalin (1).

piroslapPiros lap: Nikolayenko Olha.

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Giricz Laura Gerda (6. perc – kizárva), Szögi Tímea (2. perc), Gyimesi Kitti (4. perc), Mayer Szabina (4. perc), Kukely Anna (4. perc), Vass Víta Luca (2. perc), Miklós Kitti (2. perc), Farkas Kata (2. perc), Németh Imola  (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (0/1), Kukely Anna (2/3), Nikolayenko Olha  (1/2), Miklós Kitti  (2/2), Szepesi Ivett  (2/3).

line

A csabaiak harmadik győzelmükre készültek, az NB II-ből érkező, de jó játékerőt képviselő algyői gárdával szemben. Jól is kezdett a házigazda, Kukely Anna góljainak is köszönhetően négygólos előnyt alakított ki (7-3). A vendégektől ráadásul kivált a korábbi csabai ikon, Olha Nikolayenko, aki piros lapot kapott a játékvezetőtől, miután egy büntetőnél fejbe lőtte a csabaiak kapusát, Csizmadia Fannit! Ettől viszont mintha a hazai gárda vált volna kényelmesebbé, az algyőiek pedig még felszabadultabban kézilabdázhattak, Szepesi Ivett gólja után már csak egy volt a különbség (10-9). A hajrában Bucsi Lili is megszerezte az első találatát, azonban Németh Imola zárta le az első félidőt, így szoros maradt a találkozó (15-13).

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Levendula Hotel Algyő

A fordulás után a Csongrád-Csanád megyeiek rajtoltak jobban, előbb egyenlítettek, majd a korábban Győrben is játszó Szepesi révén először vezettek (17-18). A hazaiak elbizonytalanodtak, ráadásul több kétperces kiállítást is összeszedtek, a meccs végén tíz büntetés állt a csabaiak neve mellett! Bár a játékvezetők egy-egy ítélete meglepetést okozott, talán egyenlő számban ide-oda is vétettek… Fordulatos játék alakult ki, a hazaiaknál Kukely és Szögi is hetest rontott, miközben a kapuba visszaálló Dobó Mónika is remekelt. Döntetlenről indult az utolsó kilenc perc, a kritikus állásról pedig Miklós Kitti révén a vendégek mozdultak el négy és fél minutumnyi gólcsend után (22-23). Mint később kiderült, ez volt az algyőiek utolsó találata a meccsen: a csabai védekezés feljavult, nem hagyták tiszta lövőhelyzethez az újoncot. Mayer Szabina ismét a Csabát juttatta előnyhöz, Papp Bálint időkérése után az utolsó fél percben okosan játszott, Kukely Anna pedig az utolsó másodpercben beállította a 25-23-as végeredményt.

A Békéscsaba nagyot küzdve, a kilenc góllal záró junior Európa-bajnok Kukely vezetésével megőrizte 100 százalékos mérlegét a bajnokságban és pontelőnnyel vezet az Orosházán vereséget szenvedő Eszterházy SC előtt. Az újonc Algyő helytállt, sőt, a szintén kilenc találatig jutó Szepesi Ivett vezetésével a pontszerzésre is volt esélye.

Papp Bálint együttese egy hét múlva a megyei rangadón az Orosházi NKC-t fogadja a Városi Sportcsarnokban.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line