Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Mosonmagyaróvári KC SE

benkse_150spacermosonmagyarovar_kc_se_15

NB I női felnőtt 2016/2017. 21. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Mosonmagyaróvári KC SE

26-19 (13-10)

Időpont: 2017. április 22. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bacs József, Bóna Szabolcs

Versenybírók: Soós József, Ökrös László

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (0), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (1), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (3), Vasileuskaya Natallia (3), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (4), Walfisch Mercédesz (6), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (3), Terenyi Bianka (0), Kovacevic Jovana (2), Gidai Eszter (2).
Vezetőedző: Skaliczki László

Mosonmagyaróvár: Wéninger Alexa (0), Hajtai Vanessza (0), Csala Anita (4), Töpfner Alexandra (0), Vukojevic Lea (2), Gerháth Fanni (2), Szemerey Zsófi (0), Kopecz Barbara (1), Horvéth Petra (0), Gyimesi Kitti (2), Bouti Fruzsina (2), Bízik Boglárka (0), Élő Beatrix (0), Bízik Réka (4), Bardi Fruzsina (1), Dombi Luca (1).
Vezetőedző: Varga József

sargalapSárgalapok: Vasileuskaya Natallia (1), Glusica Leposava (1), Kovacevic Jovana (1), Vukojevic Lea (1), Kopecz Barbara (1), Gyimesi Kitti (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Gávai Szonja (2 perc), Kovacevic Jovana (6 perc), Hajtai Vanessza (2 perc), Vukojevic Lea (2 perc), Kopecz Barbara (2 perc), Gyimesi Kitti (2 perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/11/piroslap.png Kizárva: Kovacevic Jovana.

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vukajlovic Aleksandra (1/1), Vasileuskaya Natallia (1/2), Walfisch Mercédesz (4/5), Kopecz Barbara (0/1), Bouti Fruzsina (0/1), Bízik Réka (3/4).

line

A korábban sérüléssel bajlódó Leposava Glusica és Zöldi-Tóth Kata meggyógyult, a hét közepén edzésbe álltak, és a találkozó fontosságára tekintettel vállalták is a meccset.

Bár az első gólt a csabaiak lőtték, ám ezt követően nagyon sokat hibáztak, rengeteg volt az eladott labda, a rossz passz, így a vendégek háromgólos előnyre tettek szert. Hiába javult föl a házigazda, a mosonmagyaróváriak mindig találtak rést és sokáig tartották egy-két gólos előnyüket. Szerkezeti változtatást hajtott végre Skaliczki edző, Gávai Szonja a szélről bekerült középre, az irányító posztra, változott is a lilák játéka, de sokat jelentett, hogy Triffa Ágnes is egymás után fogta a ziccereket. A 20. percben a harmadik Diószegi góllal egyenlített, majd Walfisch Mercédesz büntetőből esett találatával a vezetést is megszerezte az Előre. Ki is kérte idejét a vendégek mestere, hiszen tíz perce nem találtak be a csabai kapuba, de az időkérés sem segített rajtuk, háromra növelte előnyét a pályaválasztó.

A fordulás után a kezdetben ismét sok hibával játszott a két csapat, nehezen születtek a gólok. Tíz perc után megemberelte magát a csabai gárda és ötgólos előnyre tettek szert. Ám egy vendégtámadás során, a 13. percben Jovana Kovacevic megkapta a harmadik kétperces büntetőjét, innen kezdve már csak a lelátóról szemlélhette az eseményeket. Ami miatt meg is kellett bontani a belső védekező párost. De ez sem zavarta meg a házigazdákat, nagy elánnal támadtak és fokozatosan tovább növelték előnyüket. A kisalföldiek az első 18 percben mindössze háromszor voltak eredményesek, amitől egyre inkább elveszítették az önbizalmukat. Ezt tetézte, hogy Triffa Ágnes továbbra is elemében volt. Végül a finisben csökkentette hátrányát a Mosonmagyaróvár, de összességében megérdemelten nyerte a kiesési rangadót a Békéscsaba.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/416796208689909/