Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Oxxo Energy Orosházi NKC

benkse_150spaceroroshaza_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 4. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Oxxo Energy Orosházi NKC

29-23 (14-15)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2021. október 2. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Csuka Pál, Kocsis Olivér

Versenybírók: Szabó Imre, Antali Dániel Gábor

Békéscsaba: Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (4), Szögi Tímea (0), Iván Emese (1), Gyimesi Kitti (7), Bucsi Lili (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (1), Kukely Anna (10), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (0), Török Fanni (2), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (0), Karacs Jázmin (1), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint.

Orosháza: Bálint Anna (0), Mikula Dóra (2), Moharos Vivien (0), Vörös Bettina (4), Antal Jenifer (4), Ács Orsolya (1), Kenyeres Barbara (3), Bíró Petra (1), Márczy Tekla (4), Cseh Roberta (0), Horváth Bíborka Éva (1), Gedó Alexandra Fanni (0), Maláti Dóra (3).
Vezetőedző: Herbert Gábor.

sargalap Sárga lapok: Gyimesi Kitti (1), Mayer Szabina (1), Mikula Dóra (1), Maláti Dóra (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Andróczki Flóra (4. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Török Fanni (4. perc), Ács Orsolya (2. perc), Márczy Tekla (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (0/1), Kukely Anna (2/3), Vörös Bettina (1/1), Antal Jenifer (2/2).

line

A csabaiak a Békés megyei rangadón a negyedik sikerüket célozták meg, ehhez pedig a két győzelemmel érkező Orosházát kellett legyőzni. A vendégek azonban jobban kezdtek és szinte végig vezettek az első félidőben, Papp Bálint a 11. percben, négygólos hátrányban kért időt (3-7). Az Orosháza egy kilencperces gólcsend ellenére is tartotta a vezetést, miután a házigazda kapkodva és idegesen játszott. Sokáig csak Kukely Anna vitte a hátán a házigazdát, a játékrész utolsó tíz percére azonban Gyimesi Kitti is feljavult, az átlövő négy találattal járult hozzá a felzárkózáshoz. Herbert Gábor együttese azonban támadásban jól teljesített, így egygólos előnnyel (14-15) mehetett a szünetre.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Oxxo Energy Orosházi NKC

A fordulás után egy más Békéscsaba jött ki a pályára, határozottabb védekezéssel és higgadtabb támadójátékkal, egy 5-0-ás rohammal nyitotta a játékrészt! A szűkösebb játékoskerettel érkező vendégek ebben a szakaszban nem tudták felvenni a versenyt a hazaiakkal, csak a 40. percben jött az újabb orosházi gól (20-16). A Csaba a záró tíz perc előtt kettős emberhátrányba került, ezzel esélyt adott a megyei riválisnak a felzárkózáshoz. A vendégek azonban nem bírtak a hazai kapussal, Csizmadia Fannival vagy éppen a kapufát találták el, így a hajrá már nem hozott kiélezett küzdelmet. Bucsi Lili egy látványos, test melletti átlövésgóllal állította be a 29-23-as végeredményt.

A Békéscsaba a tíz gólt szerző Kukely Anna vezetésével négy forduló után is százszázalékos és vezeti a Keleti csoport tabelláját. A bajnokságban szünet következik, a Lilák legközelebb 2021. október 13-án (szerdán) 17:00 órától, a szintén másodosztályú Csepel gárdáját fogadják a Magyar Kupa második fordulójában.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line