Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Siófok KC

benkse_150spacersiofok_ktc_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 13. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Siófok KC

20-31 (11-14)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2020. november 21. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Gimnázium Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Luther u. 1.

Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba

Versenybírók: Szabó Imre, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Török Csenge (0), Petika Tena (0), Giricz Laura Gerda (2), Török Fanni (3), Radojevic Tamara (0), Mistina Kitty (0), Iván Emese (3), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Bucsi Lili (5), Kukely Anna (5), Kukely Klára (1), Csepregi Anita (0), Szabó Panna (0), Szabó Kamilla (1).
Vezetőedző: Vida Gergő

Siófok: Szikora Melinda (0), Böhme Simone (5), Hársfalvi Júlia (0), Juhász Fanni (0), Aoustin Camille (7), Jezic Katarina (9), Mazák-Németh Csilla (0), Kocsis Szilvia (0), Such Nelli (0), Kiss Szimonetta (1), Niombla Gnonsiane (3), Tomori Zsuzsanna (3), Csapó Kincső (0), Tóth Gabriella (3).
Vezetőedző: Zovko Zdravko.

sargalap Sárga lapok: Giricz Laura Gerda (1), Kukely Klára (1) Jezic Katarina (1), Niombla Gnonsiane (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Török Csenge (2. perc), Petika Tena (2. perc), Török Fanni (2. perc), Szabó Kamilla (2. perc), Jezic Katarina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bucsi Lili (2/2), Kukely Anna (1/2), Tóth Gabriella (3/4).

line

Az NB1-es női kézilabda – bajnokság szombati mérkőzésén a Siófok könnyedén nyert a lila-fehérek otthonában. Koronavírusos megbetegedések miatt az Előre 43, a Siófok pedig 35 nap után játszott ismét mérkőzést.

Békéscsabai ENKSE - Siófok KC

A Békéscsaba a várt lelkesedéssel kezdte a mérkőzést, az első találatot is lila mezes játékos, Giricz lőtte. Láthatólag még messze nem a versenytempójában kézilabdázott a Siófok, de néhány labdaeladás és elkapkodott lövés után Jezic és Niombla révén azonnal büntetett, így már a félidő első harmadát követően eltudott lépni a Balaton-parti együttes. Ha Mistina nem véd többször is, még jelentősebb a különbség.

Tomori és Jezic látványos góljai után a 22. percben időt kért Vida Gergő, a csabaiak fiatal trénere, jótanácsait igyekeztek megfogadni a tanítványok. Bár Kukely Anna elrontotta a hetesét, ikertestvére, Klára, majd ő maga is javított, és 9–13-nál már Zovko mester kért időt. Ebben az időszakban kifejezetten jól játszott a Békéscsaba, a védekezésre, a kapusteljesítményre és a támadásokra sem igen lehetett panasz. A szünetig felére faragta a hátrányát a lelkes fiatal csabai csapat és meghagyta az esélyét annak, hogy a második félidőben nyílt legyen a küzdelem.

Tovább fogyott a már amúgy sem vaskos előnye a Siófoknak, a csabaiak eredményesen rohamoztak, a Balaton-partiak pedig volt, hogy nem találták el a kaput sem. A 37. percben már az egyenlítésért támadhatott a Békéscsaba, és hetesből ez össze is jött. Az aprócska Török Fanni remekül irányított, és mellé még gólokat is lőtt. A vendégek azonnal tempót váltottak és újra elléptek. A 41. percben időt kért Vida Gergő, érezte ő is, hogy némi biztatásra szorul az elbizonytalanodó csapata. A vendégek már négy góllal vezettek, és egyre magabiztosabbá váltak. Teljesen megálltak a békéscsabaiak, ekkor már semmi nem jött be, csak elvétve vették be Szikora kapuját. Mintha kezdett volna elfáradni a saját maga által diktált tempótól a lila-fehér csapat. Már minden esély elszállt a pontszerzésre, de azért igyekezett mindent megtenni az Előre, hogy legalább ne legyen súlyos vereség a vége. Az utolsó öt percben mindkét edző időt kért, de már korántsem izzott úgy a levegő, mint mondjuk a 2. felvonás elején.

Vida Gergő: – Sok problémával küzdöttünk, de a fiatalok jól helyettesítették a hiányzókat. Nyegyvenöt percen keresztül erőn felül kézilabdáztunk, azután kijött a különbség. Már az is nagy eredmény, hogy komoly erőfeszítésre késztettük a Siófokot. Bízom benne, hogy januárban már mérkőzéseket is nyerünk.

Zdradko Zovko: – Gratulálok a Békéscsabának, mert keményen és jól játszott. Nem kézilabdáztunk topformában, de fontos, hogy végre játszattunk.

line

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix