Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Siófok KTC

benkse_150spacersiofok_kc_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 25. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Siófok KTC

31-33 (18-16)

Időpont: 2018. május 19. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Versenybírók: Fekete József István, Nádasdi Tamás

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (3), Vukajlovics Aleksandra (5), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (4), Zöldi-Tóth Katalin (7), Walfisch Mercédesz (7), Mihálffy Adrienn (0), Kovács Anett (2), Kovacevic Jovana (1), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Dombi Katalin (0), Farkas Kata (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Siófok: Maibom Camilla (1), Geiger Melinda (5), Elghaoui Asma (2), Böhme Simone (10), Aoustin Camille (4), Dedu Denisa-Stefania (0), Jezic Katarina (5), Mazák-Németh Csilla (0), Perianu Gabriela (0), Such Nelli (1), Nze-Minko Estelle (3), Szemerey Zsófi (0), Ferenczy Fruzsina (1), Barkóczi Dorina (0), Sárosi Nanetta (1), Janjusevic Andela (0).
Vezetőedző: Rasmussen Lars Meerson

sargalap Sárgalapok: Walfisch Mercédesz (1), Horváth Roland (1), Maibom Camilla (1), Aoustin Camille (1), Nze-Minko Estelle (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Vukajlovics Aleksandra (2. perc), Zöldi-Tóth Katalin (2. perc), Walfisch Mercédesz (4. perc), Maibom Camilla (2. perc), Elghaoui Asma (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (2/2), Maibom Camilla  (1/1), Böhme Simone  (1/2), Aoustin Camille  (1/1).

line

A Békéscsaba tisztességesen helytállt a negyedik helyre hajtó Siófok ellen

20180520_elore_siofok

Fotó: Imre György (beol.hu)

Sajnálatos sérüléssel kezdődött a találkozó, az egyébként békéscsabai nevelésű Such Nelli gólja után rosszul esett, úgy kellett levinni a pályáról. A következő csabai támadásnál Joana Kovacevic járt hasonlóképp, aki még a hálóba lőtte a labdát, de olyan szerencsétlenül esett a bal karjára, hogy nem folytathatta a játékot.

A Siófok ragadta magához a kezdeményezést, de a csabaiak mindig válaszolni tudtak a vendégek találataira. A 11. percben 7–7-nél Horváth Roland időt kért, együttese a vezetésért támadhatott és a mérkőzésbe jól beszálló Vukajlovics révén meg is született a találat. Amikor Szögi Tímea a második hetesét is értékesítette és csapata már két gólos előnyre tett szert, Lars Rasmussen kért időt.

A Balaton-partiak indításgólokkal két perc alatt felzárkóztak, miközben a hazaiak támadás befejezéseibe több könnyelmű megoldás is becsúszott. Egy 5–0-ás rohammal már a Siófoknál volt az előny. A lila-fehérek következtek ezután, és a zsinórban háromszor bizonyultak eredményesnek, megfordítva ezzel az eredményt. Potyogtak a gólok, nem véletlen, hogy mindkét oldalon kapuscserére szánták el magukat az edzők. Remek hajrát vágott ki a Békéscsaba, és szép átlövés gólokkal újra közé tudtak tenni hármat. Bár a villámléptű jobbszélső, a már 7 gólnál járó Böhme szépített, a vastaps így is járt a jól játszó hazai csapatnak.

A 2. félidőt a Siófok indította jobban, fordítva egyet az eredményen. A 36. percben élt az időkérés adta lehetőséggel Horváth Roland, hogy adjon néhány lényeges instrukciót lányainak. Továbbra is nagy küzdelem zajlott a pályán, fej-fej mellett haladtak a csapatok, a csabai lányok szépen tartották magukat. A hajrához közeledve kezdett fáradni a Békéscsaba, a külföldi válogatottakkal telitűzdelt Siófok pedig a belelendülő Jezic vezérletével 4 góllal meglépett vendéglátójától. 26–30-nál ismét időt kért az Előre trénere, miközben a vendégek edzője azért kapott tapsot, mert besegített a csúszóssá vált parketta törlésében. A folytatásban már abszolút a vendégek akarata érvényesült.

Horváth Roland: – Sajnos a végére elfogytunk, pedig ha teljes csapattal játsszuk végig a mérkőzést, akkor akár pontot, vagy pontokat is szerezhettünk volna.

Lars Rasmussen: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de Békéscsabán mindig nehéz nyerni. A félidőben rendeztük sorainkat, ennek köszönhető a győzelem.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/838065793056258/' width='640']

line

YouTube  Jegyzőkönyv Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/2073541879527059/