Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – SZISE

benkse_150spacerszent_istvan_se_150

NB I/B női felnőtt-Kelet Felsőház 1. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – SZISE

33-26 (16-11)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Időpont: 2022. március 13. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Gál László, Ludvig Benedek

Versenybírók: dr. Antali Dániel Gábor, Bozó Zoltán

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Szabó Imre

Békéscsaba: Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (1), Iván Emese (9), Vámosi Panna (3), Gyimesi Kitti (0), Bucsi Lili (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (2), Kukely Anna (6), Kukely Klára (1), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Karacs Jázmin (3), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (1).
Vezetőedző: Papp Bálint.

SZISE: Pánczél Petra (3), Balla Anita (1), Kulcsár Dorottya Ria (7), Dancsó Dorottya (0), Balogh Bertina (3), Horváth Alexa (5), Bártfay Enikő (1), Takács Sára Barbara (1), Varjú Liliána (0), Rutka-Győrffy Alexandra (0), Ferenczy Petra Fanni (3), Halápi Lili Laura (0), Pécsi Villő (2), Pompor Anikó (0).
Vezetőedző: Nagy Attila

sargalap Sárga lapok: Kukely Anna (1), Bencsik Bojána (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Szögi Tímea (2. perc), Kukely Klára (2. perc), Bencsik Bojána (4. perc), Pánczél Petra (2. perc), Balogh Bertina (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kukely Anna (1/1), Borbély Márta (1/1), Kulcsár Dorottya Ria (2/2), Horváth Alexa (4/4).

line

Az Előre NKSE vasárnap a Szent István Sportegyesület ellen kezdte meg a női kézilabda NB I/B felsőházi rájátszását hazai pályán.

Az összecsapás Kukely Anna hétméteres góljával indult, de rögtön óriási veszteség érte a Békéscsabát: a 2. percben Giricz Laura térdsérülést szenvedett, társai segítségével hagyta el a pályát és később nem is tért vissza a játéktérre. A házigazda a játékmegszakítást követően összeszedetten kézilabdázott, az 5. percben már 3:0-ra vezetett, ráadásul Szabó Dóra négy védést is bemutatott. A fővárosi együttes a 10. percben kettőre faragta hátrányát, de Iván Emese és Vámosi Panna vezetésével 10:5-re lépett meg a Békéscsaba. Papp Bálint forgatta a csapatát, a 24. percben Bucsi Lili hétre növelte a csabaiak előnyét, de a SZISE a félidő előtt kozmetikázott az eredményen. A csapatok 16:11-es hazai vezetésnél mentek a nagyszünetre.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – SZISE 33-26 (16-11)

A fordulást követően felváltva érkeztek a találatok, a 37. percben négyre csökkentette hátrányát a vendég gárda. Papp Bálint együttese fokozatot váltott és a 44. percben a padról jól beszálló Karacs Jázmin gólait követően 27:18-as előnyt épített ki. A Békéscsaba a folytatásban tartotta előnyét, de az 51. percben mintegy 17 másodperc leforgása alatt kettős emberhátrányba kerültek. A várakozásoknak megfelelően a fővárosi együttes a kiállítások leteltéig több alkalommal betalált, így az 53. percben hatra csökkent a házigazda előnye. Kiegészült a hazai csapat, de a SZISE továbbra is jól támadott és a védekezés is összeállt, így 30:26-ra javították az eredményt az 56. percre. A hajrát jobban bírta a viharsarki együttes, amely Iván Emese duplájával és Szögi Tímea góljával 33:26-ra megnyerte az összecsapást, így győzelemmel nyitotta a női kézilabda NB I/B felsőházi rájátszását.

A Békéscsabai Előre NKSE legközelebb március 19-én szombaton 18 órától lép pályára a 6. helyezett Kozármisleny SE otthonában.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line