Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

benkse_150spacervasas_sc_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 23. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

32-24 (16-11)

Időpont: 2018. április 29. (vasárnap) 19:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Versenybírók: Fekete József István, Nádasdy Tamás

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Janáky Csaba

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (3), Gidai Eszter (3), Giricz Laura Gerda (1), Szögi Tímea (4), Zöldi-Tóth Katalin (5), Walfisch Mercédesz (3), Mihálffy Adrienn (2), Kovács Anett (5), Kovacevic Jovana (5), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Farkas Kata (0).

Vasas: Tzintzis Alexandra (0), Hanusz Boglárka (2), Hárs Adél (0), Kuczora Csenge (3), Szeberényi Flóra (1), Kocsis Ágnes (0), Lyngby Kornélia (1), Fekete Bozsana (4), Becséri Kitti (0), Pados Mónika (4), Németh Mercédesz (0), Mester Nóra (4), Győri Barbara Viktória (0), Agovic Vanesa (1), Arany Rebeka Melinda (3), Szecsődi Laura Andrea (1).

sargalap Sárgalapok: Giricz Laura Gerda (1), Szögi Tímea (1), Kuczora Csenge (1), Mester Nóra (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Gidai Eszter (2. perc), Walfisch Mercédesz (4. perc), Mihálffy Adrienn (2. perc), Kovacevic Jovana (4. perc), Kuczora Csenge (4. perc), Kocsis Ágnes (4. perc), Fekete Bozsana (2. perc), Pados Mónika (4. perc), Németh Mercédesz (4. perc), Agovic Vanesa (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Gidai Eszter (2/3), Szögi Tímea (2/2), Kuczora Csenge (1/1), Pados Mónika (2/2).

line

Újabb nagy lépés, kézzelfogható közelségben a bennmaradás

Nem kell hangsúlyozni, hogy mennyire fontos mérkőzés várt a Békéscsabára a már kiesettnek tekinthető újonc Vasas ellen vasárnap. A csabaiak győzelmük esetén, ha matematikailag még nem is, de óriási lépést tehettek a bennmaradásért.

kovacevic_vasas_180429

Fotó: Imre György (beol.hu)

Egymás hibáiból éltek a csapatok az első néhány percben, és az angyalföldiek meglepően bátran léptek fel. A csabaiak a 6. percben vették át a vezetést. A házigazdáknál – ahogy a legtöbb meccsen – Kovacevic ontotta a gólokat, de az üres kapus gólt szerző Walfisch is úgy tűnt, korán elkapja a fonalat. A 11. percben 8:4-nél időt kért a Vasas edzője, Varga Márta. Egy-két bosszantó hiba felhozta a vendégeket, két gólra olvadt a hazai előny, a 18. percben Horváth Roland igyekezett is gyorsan rendezni a sorokat. Walfisch szó szerint kibirkózott találatával ötperces csabai gólcsendet tört meg. Belehúzott a Békéscsaba és az előnye kezdett meggyőzővé válni.

Jól kezdte a második felvonást az Előre, az előny szépen fokozatosan nőtt, hiába cserélte már ki szinte az egész első sorát a Vasas edzője, nehezen tartotta a lépést vendéglátójával a fővárosi egylet. Nem vártak azonban könnyű percek a csabaiakra, még jelentős vezetésük birtokában sem, mert a lelkes vasasos fiatalok nem adták fel és a játékrész feléhez közeledve mínusz hétről mínusz négyre felzárkóztak. Nem késett Horváth Roland időkérése, aki nagyobb odafigyelésre szólította fel lányait. Sorozatos Györkös védések hajtották a Békéscsabát céljai felé, és a hajrához közeledve ismét ellépett vendégétől. A gránitkeménységgel védekező fővárosiak kettős emberhátrányba kerültek, Padost ráadásul kétszer két percre állították ki. A végén már nem kellett izgulni, a lilák végül magabiztosan húzták be ezt a rendkívül fontos mérkőzést.

Horváth Roland: – Elismerésem a lányoknak, hogy ezt a két fontos pontot megszerezték és ezzel nagy lépést tett a csapat a bennmaradás felé.

Varga Márta: – Elismerésem a Békéscsabának, amely egy nagyon küzdős mérkőzést nyert meg. A játékvezetők nem teremtettek egyenlő feltételeket a mérkőzésen.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/1912elore/videos/828625537333617/' width='640']

line

Fotók  YouTube  Jegyzőkönyv Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/348073775714840/