Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

benkse_150spacervasas_sc_150

Felkészülési mérkőzés

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

26-25 (11-14)

Időpont: 2021. július 30. (péntek) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Nagy F., Thuróczy

Békéscsaba: Szabó D. – Andróczki 3, Gyimesi 2, Borbély 4 (2), Mayer 2, Kukely A. 7, Kukely K. Cs.: Csizmadia (kapus), Giricz 3, Török 3, Iván, Kobela 2, Karacs, Bencsik, Zsemberi.
Vezetőedző: Papp Bálint.

A Vasas legjobb dobói: Pénzes 9, Kajdon 3, Szatmári 3.

Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3//2, ill. 2/2.

line

A csabai lányok idei első felkészülési mérkőzésükön az NB I-es újonc, a nyáron nyolc új játékossal megerősített Vasast fogadták. Az első tíz percben kiegyenlített játék folyt a pályán, a 10. percben 5–5 volt az állás.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Vasas SC

Fotó: MIlyó Pál

A folytatásban mind támadásban, mind védekezésben többször hibáztak a hazaiak, amit kihasználtak a fővárosiak és a 20. percben négygólos előnyre tettek szert (6–10). A szünetig egy gólt ledolgozott hátrányából a házigazda együttes.

Fordulás után a korábban Békéscsabán is szerepelt, debreceni nevelésű Pénzes Laura vezetésével és góljaival, a vendégek fokozatosan elhúztak, így a 46. percben már hat góllal vezettek (16–22). A csabai lányok azonban nem adták fel, a szurkolók biztatása mellett, a feljavult védekezésnek köszönhetően szépen jöttek fel és az 56. percben egyenlítettek (24–24). A hajrában a lila-fehérek megszerezték a győzelmet.

A lila-fehérek legközelebb augusztus 6-án (péntek) 15:30 órakor Debrecenben lépnek pályára felkészülési mérkőzésen, az NB I-es DVSC otthonában.

line

Várjuk szurkolóinkat a szezon első felkészülési mérkőzésére! A meccset az érvényben lévő szabályok alapján, csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők tekinthetik meg. A belépés ingyenes. A mérkőzés alatt az A-oldali lelátó áll a szurkolók rendelkezésére.

Szurkoljunk együtt a csabai lányoknak!

line

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Vasas SC

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix