Online fogadás | TippmixPRO

Farkas József váltja Papp Bálintot a kispadon az utolsó három mérkőzésen

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetése és Papp Bálint vezetőedző a szombati, Kisvárda elleni hazai vereséget követően értékelték a kialakult helyzetet, és a felek arra a döntésre jutottak, hogy közös megegyezéssel megszüntetik a szakember szerződését.

Farkas József

A klubvezetés a bajnokságból hátralévő három mérkőzésre Farkas Józsefet bízta meg a vezetőedzői teendők ellátásával, aki eddig a másodosztályú algyői női csapat kispadján ült. Farkas József korábban másodedzőként dolgozott az élvonalban Szegeden, Kecskeméten és Szombathelyen, az elmúlt idényben pedig a negyedik helyig vezette a másodosztályú bajnokságban az újonc algyői együttest.

Papp Bálint 2021. nyarán vette át az együttes szakmai munkájának az irányítását, vezetésével a csapat bajnokként jutott vissza az első osztályba, ahol eddig 23 mérkőzésen 12 pontot szerzett.

Farkas József megbízatása kizárólag az idényből hátra lévő 3 találkozóra szól, a cél, hogy a csapat a vezetésével szerezze meg a biztos bennmaradáshoz szükséges pontokat.

Az Előre NKSE vezetése ezúton is megköszöni Papp Bálint közel két éves munkáját és további sikereket kíván neki szakmai pályafutásához.