Online fogadás | TippmixPRO

Felnőtt csapatunk Vámosi Pannával erősít

A 21 éves lövő és irányító poszton is bevethető Vámosi Panna 2023. június 30-ig tartó, fél plusz egy éves szerződést írt alá egyesületünkkel.

Vámosi Panna

Panna nem ismeretlen a békéscsabai közönségnek, hiszen már az előző szezonban kölcsönjátékosként bemutatkozott lila-fehér színekben, de akkor kényszerű okok miatt az anyaegyesülete még szeptemberben visszarendelte. A játékos a 2020/2021-as bajnoki idényben 3 mérkőzésen lépett pályára az első osztályban egyesületünkben, ezeken a találkozókon 11 alkalommal volt eredményes.

A korábbi kölcsönösen jó tapasztalatokra alapozva a debreceni nevelésű játékos most végleg klubunkhoz igazolt. Az NB I-es tapasztalattal is rendelkező átlövő az idei szezonban kettős játékengedéllyel az NB I/B-s Hajdúnánás SK színeiben is kézilabdázott, ahol 8 mérkőzésen 51 gólt szerzett.

"Nagyon sajnáltam, hogy a tavalyi szezonban itt kellett hagynom a klubot és a várost, de szerencsére sikerült megállapodnom a Békéscsabával, hogy újra itt játszhassak, és immáron véglegesen a csapat tagja lehessek. Mindent meg fogok tenni, hogy elérjük a céljainkat és a csapat hasznára váljak!" - mondta röviden Vámosi Panna a szerződés aláírását követően.

A játékos már a szombati, Ferencváros U19 elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphet lila-fehér színekben.