Online fogadás | TippmixPRO

FTC-Rail Cargo Hungaria – Békéscsabai ENKSE

ftc_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 9. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Békéscsabai ENKSE

36-21 (20-8)

Időpont: 2018. szeptember 12. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47/B.

Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea

Versenybírók: Unyatinszki Tamás, Egyed Bence

FTC: Hadfi Gréta (0), Schatzl Nadine (5), Mészáros Rea Réka (0), Klivinyi Kinga (0), Bíró Blanka (0), Farkas Kata (1), Márton Gréta (0), Lukács Viktória (4), Snelder Danick Albertina (5), Pena Nerea (3), Malovic Durdina (2), Háfra Luca (0), Háfra Noémi (2), Faluvégi Dorottya (8), Kovacsics Anikó (1), Hornyák Dóra (5).
Vezetőedző: Elek Gábor

Békéscsaba: Balog Judit (0), Dokovic Anasztázia (1), Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (4), Giricz Laura Gerda (4), Radovic Sandra (0), Szögi Tímea (2), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (7), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (3), Binó Boglárka (0), Agbaba Marija (0), Dombi Katalin (0), Török Csenge (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Snelder Danick Albertina (1), Háfra Noémi (1), Bottó Rózsa (1), Walfisch Mercédesz (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Lukács Viktória (2. perc), Malovic Durdina(2. perc), Háfra Noémi (2. perc), Dokovic Anasztázia (2. perc), Giricz Laura Gerda (2. perc), Zöldi-Tóth Katalin (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Agbaba Marija (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Farkas Kata (1/1), Pena Nerea (0/1), Kovacsics Anikó (0/1), Hornyák Dóra (3/3), Vukajlovic Aleksandra (2/2), Szögi Tímea (0/1), Walfisch Mercédesz (2/2).

line

Nem sikerült megismételni a tavaly szeptemberi bravúr játékunkat a Fradi ellen

Az itthon bajnoki címre, a nemzetközi mezőnyben BL négyes döntőre vágyó fővárosi együttes az első 10 perc után nem ismert kegyelmet, és végül 15 góllal múlta felül a viharsarkiakat.

20180912_ftc_elore

Kihagyott helyzetekkel kezdődött a mérkőzés, az első gólt a ferencvárosiak fiatal válogatott szélsője, Lukács Viktória szerezte. Meglepetésre a bátran kezdő vendég lila-fehérek ragadták magukhoz a kezdeményezést, Balog Judit hetest védett, elől pedig a társak zsinórban három találatot lőve a 7. percben már két góllal vezettek. A zöld-fehérek gyorsan korrigáltak, miközben a csabaiak két ziccert is rontottak, három perc elteltével immáron a Fradi vezetését rögzíthettük. 6–4-nél időt kért Horváth Roland, de lányai nem nyugodtak meg. Csabai szemszögből rémálomszerűen folytatódott a mérkőzés, tíz perc alatt 9–0-s szériát produkált a nagyon felébredő Ferencváros, mire ismét jött az újabb csabai időkérés. Kiállítás itt, kiállítás ott, ráadásként Szögi büntetőt rontott, Hornyák pedig még tovább növelte az egyre duzzadó előnyt, egyszóval nem tudtak kijönni a sokkból a csabai lányok. Végül a 19. percben Vukajlovics 12 perces góltalansági szériát szakított meg. Valamelyest helyreállt a vendégek lelkiállapota, láttunk egy-egy szép csabai gólt, ám a hajrá ismét a hazaiaké volt és a szünetig tekintélyessé hizlalták az előnyüket. Szünet után egy gyors gólváltást követően négy percig érintetlen maradt mindkét háló, majd a rendkívül jól játszó Faluvégi percei következtek, aki kétszer is bevette a csabai kaput. Volt egy igazán jó szériája a csabai egyletnek, a 40. és a 44. percben egymás után négyszer is megszórták a hazaiak kapuját, felzárkózva 16 gólról 11-re, de ennél már nem tudott közelebb jönni vendéglátójához az Előre.

Békés Megyei Sport Extra

line

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix