Online fogadás | TippmixPRO

FTC-Rail Cargo Hungaria – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

ftc_150spacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 8. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

42-24 (24-10)

Időpont: 2022. december 21. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47/B.

Játékvezetők: Ignéczi Ivett, Pánczél-Héjjas Tímea

Versenybírók: György Szolanzs Vivien, Wenzel Tamás

FTC: Szucsánszki Zita (0), Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (4), Hársfalvi Júlia (3), Bíró Blanka (0), Stolle Alicia (2), Bölk Emily Charlot (6), Márton Gréta (5), Tomori Zsuzsanna (0), Papp Dorka (4), Malestein Antje Angela (8), Kukely Anna (0), Klujber Katrin (4), Cvijic Dragana (3), Lekic Andrea (0), Szőllősi-Zácsik Szandra (3).
Vezetőedző: Elek Gábor

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (3), Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (1), Vámosi Panna (3), Horváth Gréta (1), Gyimesi Kitti (0), Bucsi Lili (2), Mayer Szabina (1), Kukely Klára (1), Termány Rita (2), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Laninstanin Marija (9), Borbély Márta (0), Bencsik Bojána (1).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lap: Gyimesi Kitti (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Kisfaludy Anett (4. perc), Bölk Emily Charlot (2. perc), Cvijic Dragana (2. perc), Horváth Gréta (2. perc), Kukely Klára (6. perc) – kizárva, Laninstanin Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Malestein Antje Angela (2/2), Klujber Katrin (1/1), Vámosi Panna (1/1), Laninstanin Marija (2/2).

line

Érvényesült a papírforma

Az első gólt ugyan a Békéscsaba szerezte, de az FTC gyorsan nagy lendületbe jött, Janurik Kinga a kapuban remekelt, míg támadásban az ötgólos Emily Bölk vezetésével egy 8-0-s sorozatot produkált a házigazda (10-2). A vendégeken Papp Bálint időkérése sem segített, a 16. percben Márton Gréta találata után már tíz gól volt a csapatok között (13-3). Mindkét vezetőedző frissítette a csapatát, Szabó Dóra védésekkel segítette a lilákat, bár ez a felzárkózásra nem volt elég. A lehetőséggel leginkább a hazaiak 16 éves jobbszélsője, Papp Dorka élt, aki négyszer volt eredményes, utolsó találatával alakította ki a félidei állást (24-10).

FTC-Rail Cargo Hungaria – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 42-24 (24-10)

A második félidő elején a vendégek próbáltak közelebb lépni ellenfelükhöz, Marija Lanistanin volt a legjobb támadásban, a 38. percben már nyolcadszor zörgette meg a hálót (26-14). A Békéscsaba a második játékrész első felét 7-7-es döntetlenre hozta a több hibával játszó, kevésbé koncetráló Ferencvárossal szemben. A fővárosiaknál pályára lépett a Békéscsabáról nyáron távozó Kukely Anna is, azonban az átlövőnek a befejezésekkel nem volt szerencséje.

A hajrában a Fradi a negyven lőtt gólt is átlépte és végül magabiztosan, 42-24-re diadalmaskodott. A házigazdánál Angela Malestein volt a legeredményesebb nyolc góllal, míg a Békéscsabánál Marija Lanistanin kilenc találatig jutott.

Papp Bálint: – Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Ellenfelünk rendkívül motiváltan vágott bele a küzdelembe, ez meglátszott a játéka sebességén is. Minden tekintetben nagy különbség volt a két csapat között, mi ezúttal nem tudtuk megközelíteni a valós tudásunkat. Abszolút megérdemelt az FTC győzelme. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Mi pedig utána folytatjuk a munkát, hiszen december 30-án jelentős erőpróba vár ránk.

A csabai lányok 2022. december 30-án, hazai pályán zárják az évet a Budaörs ellen.

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix