Online fogadás | TippmixPRO

GVM Europe-Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

vac_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 19. forduló

GVM Europe-Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

48-28 (28-10)

Időpont: 2018. április 7. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Vác

Cím: 2600 Vác, Bán Márton út 3.

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Versenybírók: Palkovits Dávid, Babity István

Vác: Radosavljevic Sanja (7), Kácsor Gréta (3), Hámori Konszuéla (5), Barján Bianka (1), Kovács Patrícia (2), Arenhart Barbara (0), Pappné Szamoránszky Piroska (6), Jovetic Dijana (5), Lakatos Rita (3), Szondi Zsófia (5), Hornyák Bernadett (2), Suba Sára (0), De Souza Karoline (4), Helembai Fanny (0), Diószegi Nikolett (5). 
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (0), Gidai Eszter (8), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (2), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (5), Mihálffy Adrienn (3), Kovács Anett (0), Kovacevic Jovana (6), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Dombi Katalin (0), Farkas Kata (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Hámori Konszuéla (1), Lakatos Rita (1), Szögi Tímea (1),  Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Radosavljevic Sanja (2. perc), Hámori Konszuéla (2. perc), Kovács Patrícia (4. perc), Diószegi Nikolett (2. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Gidai Eszter (2. perc), Kovács Anett (2. perc), Kovacevic Jovana (2. perc), Pintér Zsanett (2. perc), Farkas Kata (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: De Souza Karoline (3/3), Gidai Eszter (3/3), Walfisch Mercédesz (1/1).

line

Lendületesen kezdett a tabella hatodik helyén álló hazai együttes, és a 2. percben három góllal vezetett, majd fokozta a tempót, jól használta ki a békéscsabai lányok hibáit, így a 4. percben már 5:0 volt az állás. Horváth Roland időt kért próbálta rendezni a sorokat, ám ez nem nagyon sikerült. A vendégek első gólját Gidai Eszter lőtte hétméteresből, majd Kovacevic kétszer is betalált, így a 9. percben 9:3-as váci előnyt mutatott az eredményjelző. A Duna-partiaknál különösen a két szélső élt az adódó lehetőségekkel, hiszen a 12. percben Jovetic már ötödik gólját lőtte, míg a másik oldalon Radosavljevic jeleskedett, aki ekkor négynél járt. A 17. percben már tíz gólos volt a házigazdák előnye, akik jól használták ki a lila-fehér lányok hibáit, és sorra lőtték góljaikat. Horváth Roland ismét időt kért. A vendégek nem sok ellenállást tudtak tanúsítani, ezt mutatja, hogy a 23. percben már 14 góllal vezetett a Vác. A félidőben pedig tizennyolc gólos hazai előnyt regisztrálhattunk.

vac_enkse_180407

Fordulás után tovább tartott a hazai fölény, igaz tíz perc alatt a lila-fehérek öt gólt lőttek, mi több a félidő felénél ebben a játékrészben már tizenegynél jártak, miközben az első félidőben mindössze tíz gólig jutottak. A folytatásban is a váciak irányítottak, a vendégeknél Gidai Eszter járt élen a gólszerzésben, aki az 52. percben már a nyolcadik találatát jegyezte. Ebben a játékrészben már a váciak sem törődtek olyan sokat a védekezéssel, mint korábban, így fordulhatott elő, hogy az Előre NKSE tizennyolcszor vette be a kapujukat, miközben a Duna-partiak húsz gólt lőttek, így ezt a félidőt csak két góllal nyerte a házigazda.

A látottak alapján a kiváló külföldi légiósokat, és a tehetséges hazai kézilabdázókat felvonultató minden tekintetben jobb váci csapat ilyen különbséggel is megérdemelten győzött. A lila-fehérek számára sok tanulsággal szolgált a mérkőzés, amelyet a jövőben a felkészülés során hasznosítaniuk kell.

Szilágyi Zoltán: – Nagyon örülök a fölényes győzelemnek és a mutatott játéknak. Nem számítottunk ekkora gólkülönbségre, de lelkes szurkolóink végig űzték a csapatot. Mindenki játszhatott, és elégedett vagyok a teljesítményükkel.

Horváth Roland: – Gratulálok a Vácnak, nagyon jól játszott! Nem számítottunk esélyesnek, mégis csalódás számomra a mai teljesítményünk. Hoztuk a szokásos idegenbeli formánkat, amin a bajnokság finisére mindenképpen változtatnunk kell!

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/vacinkse/videos/2256986131010064/' width='640']

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/2003808723201753/

Címkék:  , , ,