Online fogadás | TippmixPRO

Hétfőn koronavírus teszten vesz részt az Előre NKSE csapata

Mint ismeretes, a Ferencváros csapatánál a hétvégi norvégiai Bajnokok Ligája mérkőzés előtt két személy esetében is pozitív eredményt hozott a koronavírusteszt.

A zöld-fehérek menedzsmentje erről a tényről még péntek délután, telefonon tájékoztatta csapatunk vezetését. Mivel az Előre NKSE szerdán a Ferencváros vendégeként lépett pályára, indokolt a fokozott elővigyázatosság egyesületünk részéről. A Budapesten járt delegáció tagjai péntek délután önkéntes karanténba vonultak, a klub pedig felfüggesztette a felnőtt- és az ifjúsági csapat edzéseit. Az első keret játékosai és a stáb tagjai hétfő délután koronavírusteszten vesznek részt, annak eredményéig az önkéntes karantént mindenképpen fenntartják az érintettek. Az ezt követő lépésekről, a Ferencváros és az Előre NKSE teszteredményeinek függvényében a hatóságok fognak döntést hozni.

Fontos megjegyezni, hogy a játékosok és a stáb tagjai panasz- és tünetmentesek. A szerdai, Vác elleni hazai mérkőzés megrendezéséről hétfőn délelőtt fog egyeztetni a két csapat vezetése.