Online fogadás | TippmixPRO

Horvát balátlövő érkezik a francia bajnokságból

A TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2025. június 30-ig érvényes szerződést kötött a horvát Sara Sablic-csal, aki a francia első osztályban szereplő Hand Ball Club Saint-Amand együttesétől érkezik a Viharsarokba.

Sara Sablic

A 24 éves, 191 cm magas balátlövő védekezésben a hármas poszton szerepel, így érkezésével a védelemben is bővültek Rácz Sándor variációs lehetőségei.

Sara Sablic: – Nagyon megtisztelő számomra a lehetőség, hogy egy olyan klubban játszhatok a jövőben, amely a világ egyik legerősebb bajnokságában szerepel. Nagyszerű lehetőségnek látom, hogy magas szinten tapasztaljak meg egy új kézilabdakultúrát és továbbfejlődjek játékosként. Különösen várom, hogy hazai környezetben léphessek pályára szurkolóink ​​előtt és győzelmeket ünnepelhessek velük!

Sara Sablic a portugál kapus Jessica Ferreira és a szintén portugál átlövő Mariana Ferreira Lopes után a lila-fehér együttes harmadik nyári igazolása. A klubvezetők tovább dolgoznak a keret megerősítésén, remélhetőleg hamarosan újabb érkezőkről is be tudunk számolni.

Üdvözlet a csapatban, Sara!