Online fogadás | TippmixPRO

Így látták a főszereplők

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata péntek este óriási küzdelmet vívott a tabella 4. helyén álló Dunaújváros együttesével a Városi Sportcsarnokban. A 26:26-os döntetlennek köszönhetően a lila-fehérek előreléptek a tabellán, és értékes pontot szereztek a bajnokság egyik élcsapata ellen.

20170310_elore_dkka_01

Skaliczki László (vezetőedző, Békéscsabai ENKSE): – Amikor háromgólos különbségnél megkaptuk a lehetőséget, akkor nem éltünk vele. Azt, hogy a végén nem találtuk el a kaput, azt nagyon rosszul éltem meg. Elfogadhatatlan, hogy a hajrában nem tudunk kidolgozni egy olyan helyzetet, amiből könnyű gólt dobhatnánk, ilyenkor egy kicsi meghalok. Ötven percig szépen építkeztünk, a végén nem tudtuk eldönteni a két pont sorsát, majd kiderül, hogy ez az egy pont a végén mire lesz elég.

Diószegi Nikolett (játékos, Békéscsabai ENKSE): – Szerintem jobban kellett volna összpontosítani a végén. Szakaszokban jól védekeztünk, de volt olyan, hogy szétestünk. Lehetett volna jobb a fal, de nem emiatt maradt el a győzelem, a támadójátékban kellett volna pontosabbnak lenni.

György László (vezetőedző, Dunaújvárosi Kohász KA): – Erre számítottunk itt a Viharsarokban, egy nagyon agresszív védekezésre, de az első félidőben mégis elaludtunk, nem vettük fel a meccs ritmusát. Sokat futottunk az eredmény után, dekoncentráltak voltunk. A végére összekapta magát egy kicsit a társaság, összességében egy jó Békéscsabától szereztünk pontot.

Kovács Anna (játékos, Dunaújvárosi Kohász KA): – Nekem egy kicsit csalódás volt ez a meccs, de a társaim nevében is mondhatom ezt. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen korábban a Vác és Debrecen is itt hagyta a bajnoki pontokat. A végén teljes káosz volt, két labdát is eladtunk, butaságokat csináltunk, de ez igazából az egész meccsre jellemző volt.

line