Online fogadás | TippmixPRO

Így látták a főszereplők

Szombat este az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata magabiztos, 32:20 arányú győzelmet aratott a Kispest ellen, nyilatkozatcsokor a főszereplőktől:

Skaliczki László (vezetőedző, EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE): – A Kispestet mindenki leírja, de minden csapat ellen jó első félidőket játszottak. A második félidőben egy szerkezeti váltás volt támadásban, a kapusunk pedig komoly védéseket mutatott be. A vékony keretből egy védő hiányzott, de megoldottuk. Ez a siker olyan tartást adhat, amit a Mosonmagyaróvár ellen is erőt adhat, senki nem adott fel semmit, az a fontos, hogy közösen menjünk előre.

Gávai Szonja (játékos, EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE): – Az első félidőben a védekezésünk sem volt olyan kemény, mint a másodikban. A fordulás után már nagyobb iramban mentünk, a kapuban pedig Triffa Ági jól védett és ez az alapja mindennek. Ebből tudtunk bátorságot meríteni, a támadásunk is bátrabb lett úgy, hogy volt hátul kapusteljesítmény.

Béki Nagy Bertalan (vezetőedző, Kispest NKK): – A második félidőben nagyon feljavult a hazaiak kapusteljesítménye, jól védte a szélső ziccereket, elbizonytalanodtunk és fontos helyzetekben rontottunk. A Csaba ezeket bedobta és el tudott lépni. Mi görcsössé váltunk, ahogy nőtt a különbség, a hazaiak pedig kényelmesen játszhattak.

Petrovszki Katalin (játékos, Kispest NKK): – Küzdelmes meccset játszottunk erre is számítottunk. Az első játékrészben jó volt a védekezésünk, elöl bedobtuk a helyzeteket. A másodikban már nem ez volt a helyzet, Triffa Ági nagyon jó 15 percet produkált, nem tudtuk az ellenszerét, talán a rutin hiányzott a befejezéseinkből.

line