Online fogadás | TippmixPRO

Interjú Balog Judittal

A nyár folyamán új igazolásként érkezett a Békéscsabai ENKSE csapatához Balog Judit, aki Binó Boglárka és Horvát Dorina mellett lesz a csabai kapu hálóőre. Célunk, hogy szurkolóink is jobban megismerjék a csapat új tagjait. Arra kértük meséljen egy kicsit magáról és arról, hogy érzi magát a csapatban.

20180815_balog_judit

Mióta kézilabdázol és hol játszottál korábban?
Elég későn 12 éves koromban kezdtem el kézilabdázni a falumban Nagydobronyban. Aztán onnan egy év után Ungvárra kerültem az ungvári sportiskolába, ahol öt évet töltöttem. Onnan Győrbe igazoltam egy évre, majd három évet Vácott játszottam, és az utolsó szezonban Kisvárdánál voltam.

Milyen korábbi eredményeid vannak, amelyekre büszke vagy?
Ukrajnában két bajnoki címet sikerült megszerezni a csapatommal. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az ukrán női kézilabda válogatottba bekerültem.

Mi a véleményed, mivel tudsz hozzájárulni a csapat sikeréhez?
Minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy a csapatnak hasznos és értékes tagja lehessek.

Hogy érzed magad a csapatban?
Nagyon jól érzem magam Békéscsabán. Örülök, hogy itt lehetek. A lányok és az edző is első perctől nagyon szimpatikusak és segítőkészek.

Milyen célt tűztél ki magad elé ebben a szezonban és hosszabb távon?
Hiszem, hogy egy sikeres szezon elé nézünk és mindent meg fogunk tenni, hogy örömteli pillanatokat okozzunk, úgy a szurkolóknak, mint magunknak. Hatalmas harcok előtt állunk, amit már nagyon várok. Minden egyes pont értékes lesz számunkra. Eredményes szezont szeretnénk.

Címkék:  , ,