Online fogadás | TippmixPRO

IPress Center Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

vac_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 24. forduló

IPress Center Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

34-25 (18-10)

Időpont: 2017. május 20. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Vác

Cím: 2600 Vác, Bán Márton út 3.

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Versenybírók: Bakos Albert, Holman Ferenc

Vác: Balog Judit (0), Radosavljevic Sanja (4), Soós Viktória (6), Hámori Konszuéla (0), Farkas Veronika (5), Kácsor Gréta (1), Sziráki Boglárka (1), Vukcevic Sara (0), Arenhart Barbara (0), Jovetic Dijana (7), Bagi Kata Barbara (0), Fabó Kamilla (0), Szondi Zsófia (1), Basic Sonja (8), Temes Bernadett (1), Helembai Fanny (0).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (0), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (7), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (4), Vasileuskaya Natallia (5), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (0), Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (0), Glusica Leposava (5), Terenyi Bianka (0), Kovacevic Jovana (1), Gidai Eszter (1).
Vezetőedző: Skaliczki László

sargalap Sárgalapok: Soós Viktória (1), Helembai Fanny (1), Gávai Szonja (1), Glusica Leposava (1), Kovacevic Jovana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Radosavljevic Sanja (2. perc), Soós Viktória (2. perc), Helembai Fanny (2. perc), Vasileuskaya Natallia (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Glusica Leposava (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Farkas Veronika (5/5), Vasileuskaya Natallia (3/4), Walfisch Mercédesz (0/1), Basic Sonja (1/2).

line

Szombaton este egy végig küzdelmes mérkőzésen a jobb erőkből álló Vác női kézilabdacsapata kilencgólos különbséggel megérdemelten győzött a lila-fehérek ellen.

Vasileuskaya az első perc végén hetest hibázott, amire a másik oldalon Soós góllal válaszolt. A békéscsabaiak a 2. percben Kovacevic révén egyenlítettek. A folytatásban még Vukajlovic góljával 2-2-re alakult az állás, ám gyors két gólt lőttek a váciak és 4-2-es előnyre tettek szert. Gyors volt a játék, a házigazdák diktálták a tempót és a 7. percben már 6-3-ra vezettek. A lila-fehérek próbálták tartani a lépest, Vukajlovic már harmadik gólját szerezte a 11. percben, ezzel 7-5 volt az állás. A folytatásban Walfisch hétméterest hibázott, a másik oldalon Basic viszont belőtte a büntetőt, így 9-5-re elhúztak a váciak. A Duna-partiak tartották az előnyt, akcióikat rendre góllal fejezték be, így a 17. percben már 11–7-re vezettek. A félidő hajrájában sokat hibáztak a vendégek, így fokozatosan elhúztak a hazaiak, akiknél elsősorban Basic járt élen a gólgyártásban. A félidőben nyolc góllal vezetett a tabella ötödik helyén álló házigazda együttes.

Fordulás után felváltva estek a gólok, a lila-fehéreknél a fiatal Diószegi a 35. percben már negyedik gólját lőtte. A váciak nagyobb sebességgel játszottak, légiósaik (Basic, Jovetic) rendre bevették a vendégek kapuját, így a 42. percben már tizenegy góllal vezettek. Ezt követően felváltva estek a gólok, a váciaknál Basic és Jovetic végig gólerősen játszott, Farkas Veronika pedig biztosan értékesítette a megítélt heteseket.

Szilágyi Zoltán: – Egy-két hullámvölgyet leszámítva szinte végig elégedett voltam a védőmunkánkkal és a támadójátékunkkal is. A mérkőzés nagy részében jó teljesítménnyel rukkoltunk ki és a hajrában a fiataloknak is tudtam bizonyítási lehetőséget adni.

Skaliczki László: – A váciak az első félidőbeli sebességfölényüket és a hibáinkat jól kihasználva nagy előnyt szereztek, amivel el is döntötték a mérkőzést. A második játékrészben már láttam több olyan dicsérhető dolgot a csapatomnál, amire lehet majd építeni.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1301494046595433/

Címkék:  , , ,