Online fogadás | TippmixPRO

Kispest NKK – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

kispest_nkk_150spacerbenkse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 2. forduló

Kispest NKK – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

26-33 (11-19)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2021. szeptember 19. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Soroksári Sportcsarnok

Cím: 1237 Budapest, Sportcsarnok utca 2.

Játékvezetők: Rózsahegyi Brigitta, Südi Péter

Versenybírók: Péli Sándor, Babity István

Kispest: Duráczky-Bozsó Nóra Leila (0), Vajer Blanka (2), Szabó Janka (6), Barján Bianka (7), Solt Anna Tímea (1), Kaposvári Anita (0), Kiss Klaudia Fanny (1), Pityer Dorottya Kitti (0), Pécsi Virág Adrienn (0), Binó Boglárka (0), Kostyalik Vivien (0), Molnár Anna (0), Gazsovics Virág (2), Szabó Edina (7), Felső Anna Dóra (0).
Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan

Békéscsaba: Andróczki Flóra (4), Giricz Laura Gerda (5), Szögi Tímea (2), Iván Emese (1), Gyimesi Kitti (3), Bucsi Lili (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (1), Kukely Anna (11), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Kukely Klára (1), Török Fanni (3), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (0), Karacs Jázmin (1), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lapok: Kaposvári Anita (0), Gazsovics Virág (2), Török Fanni (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Vajer Blanka Kaposvári Anita (2. perc), Kiss Klaudia Fanny (2. perc), Iván Emese (2. perc), Gyimesi Kitti (4. perc), Karacs Jázmin (2. perc), Bencsik Bojána (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szabó Janka (1/2), Szabó Edina (0/1), Kukely Anna (5/5).

line

A bajnokságot fölényes győzelemmel kezdő Békéscsabára a 2. fordulóban nehezebb feladat várt, hiszen a tavalyi harmadik helyezett, Kispest volt az ellenfél. A házigazda azonban csak az első percekben tartotta a lépést a vendégekkel: a korábbi csabai Barján Bianka révén a 4. percben még két gólra zárkózott (2-4). A következő tizenkét percben azonban csak a lilák találtak a kapuba, Andróczki Flóra tett pontot egy 7-0-s sorozat végére (2-11). A kispestiek ugyan éledeztek a játékrész hajrájában, azonban Kukely Anna a szünet előtt visszaállította a nyolcgólos különbséget (11-19).

Kispest NKK - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

A fordulás után is a csabaiak junior Európa-bajnoka folytatta a gólgyártást és alakította ki először a tízgólos differenciát (13-23). A kispestieken az időkérés sem segített, Papp Bálint együttese magabiztosan őrizte a vezetést. Ugyan a hajrában közelebb jött a hazai csapat, de a csabai siker nem forgott veszélyben. A Békéscsaba 33-26-ra nyert, a legeredményesebb Kukely Anna lett tizenegy góllal, a két kapus, Csizmadia Fanni és Szabó Dóra pedig összesen tizenhat védéssel járult hozzá a sikerhez.

A csabaiak szeptember 25-én az Algyő gárdáját fogadják a Városi Sportcsarnokban.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line