Online fogadás | TippmixPRO

Kisvárda Master Good SE – Békéscsabai ENKSE

NB I női felnőtt 2019/2020. 7. forduló

kisvarda_150spacerbenkse_150

Kisvárda Master Good SE – Békéscsabai ENKSE

32-26 (15-10)

Időpont: 2019. október 25. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Kisvárda, Városi Sportcsarnok

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér 6.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Birta Sándor, Nagy László

Kisvárda: Rocha Pereira Samira (1), Udvardi Laura (0), Bárány Krisztina (0), Milosevic Tímea (1), Pásztor Bettina (0), Dombi Luca (1), Habánkova Veronika (8), Repák Dóra (1), Orbán Adrienn (6), Radojevic Tamara (1), Smid Eszter (0), Soltész Petra (0), Milanovic Litre Vesna (7), Siska Pálma (3), Dudás Georgina (3), Lajtos Nóra (0).
Vezetőedző: Bakó Botond

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (0), Vukajlovic Aleksandra (5), Barján Bianka (4), Dombi Katalin (1), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (6), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (1), Kukely Anna (0), Kukely Klára (2), Agbaba Jelena (2), Kopecz Barbara (5).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Orbán Adrienn (1), Radojevic Tamara (1), Dombi Katalin (1), Agbaba Jelena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Rocha Pereira Samira (2. perc), Radojevic Tamara (2. perc), Smid Eszter (4. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Habánkova Veronika (3/3), Marincsák Nikolett (1/2), Kopecz Barbara (1/2).

line

Az első félidei 10 perces gólmentes széria miatt maradt pont nélkül Kisvárdán a Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata. Sajnos a lilák az első félidő második felében alaposan elmaradtak attól a teljesítménytől, ami eredményt hozott nekik legutóbb a Szombathely ellen, az ekkor összehozott hátrányt pedig nem is sikerült ledolgozniuk.

20191025_kisvarda

A legutóbbi bajnoki mérkőzéshez képest a sérült Bottó Rózsa nem tudta vállalni a játékot a csabai oldalon, így Horváth Roland edzőnek mindössze 4 mezőnycsere állt a rendelkezésére.

Nem indult jól a vendégeknek a meccs, hiszen az első 8 percben két büntetőjüket és két lövési kísérletüket is hárította Pásztor kapus. Mivel támadásban a várdaiak sem jeleskedtek, ezért szorosan alakult a mérkőzés. Aztán beindultak a válogatott keretben is figyelembe vett viharsarki játékosok: Kopecz Barbi és Kovács Anett találataival tartotta a lépést a Békéscsaba. A 17. percben 8–7-es állásnál így is időkérésre kényszerült a szakvezetője, hogy megnyugtassa a tanítványait. Nem igazán volt foganatja a kérésének, hiszen a pontatlan támadások miatt fokozatosan húzott el a Kisvárda, és a 23. percben már öt góllal járt előrébb. A vendégek sorsát meghatározta, hogy éppen a kulcsembereik maradtak el az elvárható teljesítménytől. Barján Biankának egy 10 perces gólcsendet sikerült lezárnia a félidő hajrájában, de addigra elúszni látszott a vendégek hajója.

A védekezésről megfeledkezve kezdték a második félidőt a felek. Hazai részről Habánková volt tarthatatlan, de azután ő is „túlvállalta” magát, illetve a két kapus is „beszállt” a játékba. Ennek hatására lassult a gólfolyam, de a játékrész derekához érve ismét előjöttek a fáradtság jelei a vendégeknél. A 47. percben Dombi Luca találatával nyolcra nőtt a szabolcsiak előnye, Horváth Roland pedig nyomban időkéréssel próbálta helyes vágányra terelni csapatát. Ismét nagy adok-kapok vette kezdetét, de valamivel ekkor is a hazaiak voltak pontosabbak ( 54. p.: 31–22), a végjátékban csak kozmetikázniuk sikerült a végeredményt Kovács Anettéknak.

A látottak alapján, a végig küzdelmes mérkőzésen a több külföldi válogatottat felvonultató, hosszabb kispaddal rendelkező Kisvárda megérdemelten szerezte meg a győzelmet az ezúttal mérséketl teljesítményt nyújtó lila-fehérek ellen.

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix