Online fogadás | TippmixPRO

Kisvárda Master Good SE – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Kisvárda Master Good SEspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 10. forduló

Kisvárda Master Good SE – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

28-20 (12-12)

Időpont: 2023. január 13. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Kisvárda

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Nagy László Zoltán, Medve Róbert Pál

Kisvárda: Udvardi Laura (2), Mérai Maja (5), Makkai Kitti (0), Stamenic Aleksandra (1), Trúnková Nikoleta (2), Habánková Veronika (0), Kadlicsek Zea (0), Radojevic Tamara (1), Siska Pálma (1), Bouti Fruzsina (2), Akiyama Natsumi (6), Juhász Gréta Éva (4), Sápi Gréta (2), Karnik Szabina (2), Mátéfi Dalma (0), Graovac Kristina (0).
Vezetőedző: Bakó Botond

Békéscsaba: Razum Marina (1), Hajtai Vanessza (0), Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (2), Vámosi Panna (2), Kiss-Walfisch Mercédesz (0), Horváth Gréta (2), Gyimesi Kitti (1), Bucsi Lili (4), Mayer Szabina (2), Termány Rita (0), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Laninstanin Marija (4), Borbély Márta (1).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lap: Trúnková Nikoleta (1), Bucsi Lili (1), Termány Rita (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Makkai Kitti (2. perc), Siska Pálma (2. perc), Sápi Gréta (2. perc), Karnik Szabina (2. perc), Horváth Gréta (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Török Fanni (2. perc), Borbély Márta (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Udvardi Laura (1/1), Akiyama Natsumi (4/4), Laninstanin Marija (2/3).

line

Stabil védekezéssel és lendületes támadásokkal kezdett a Csaba, amelyben Marina Razum remekelt az első félidőben: a horvát hálóőr több kiváló bravúrja mellett egészpályás gólt is lőtt az üres hazai kapuba. Többször is el tudott húzni három találattal a Előre a többet hibázó hazaiktól. Ám a korábban a lilákat is irányító Bakó Botond időkérése és a nyitottabb védekezésre váltás után kezdett éledezni a Várda, amely a szünetig utolérte riválisát.

Kisvárda Master Good SE – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 28-20 (12-12)

Fotó: Berényi Attila

A második játékrész első fele kiélezett, szoros és fordulatos csatát hozott, felrémlett a két együttes november végi, szintén szabolcsi Magyar Kupa-meccse, amely döntetlennel és így a vendég Békéscsaba továbbjutásával ért véget. Ez azonban más nap és találkozó volt, sajnos.

A Bakó-csapat ezúttal nem hagyta kicsúszni a kezéből a meccset és a hajrában lelépte a csabai garnitúrát. Az utolsó tíz percre ötgólos előnnyel fordultak a gyors találatokkal építkező, jobban koncentráló és összeszedettebb hazaiak, akik ezzel meg is pecsételték a vendégek sorsát. Papp Bálint hiába kért kétszer is időt és próbálta variálni a felállást, forgatni és felrázni a széthulló együttesét. A hajrában Kiss-Walfisch is lehetőséget kapott, de addigra már eldőlt minden – az első háromnegyed óra alapján azonban a különbség és a végeredmény meglehetősen túlzónak tűnik.

Bakó Botond: – Az első félidőben elmaradtunk attól a sebességtől, amit vártam, nem mertük abban a tempóban felvállalni a játékot, ahogy szerettük volna. A védekezésváltásunk után hatékonyabbak lettünk, de a támadójátékunk ritmusa is jó volt egy-egy szakaszban.

Papp Bálint: – Megérdemelt hazai győzelem született. Sajnos, az utolsó tizenöt percben a támadójátékban teljes mértékben elfogytunk, a Kisvárda pedig rendkívül jól használta ki gyengeségeinket, megingásainkat. Könnyű gólokat szerzett, illetve magabiztosan uralta a végjátékot ellenfelünk. A második játékrészben a hazaiak nyitott védekezésével szemben nem találtuk a megoldást. Rengeteg eladott labdánk volt, ziccereket hibáztunk. Ennél jobb teljesítményre lett volna szükség tőlünk, hogy eredményesebbek legyünk ezen a mérkőzésen. Az első félidőben akadtak jó megoldásaink, ám nem sikerült megtartani az előnyt, a hajrát pedig már biztosan játszotta le a kisvárdai együttes. Ha összességében nézzük, akkor lehet, hogy túlzó a végeredmény, de a hajrá alapján nem, a végére összeestünk ugyanúgy, mint több korábbi őszi bajnoki meccsünkön is már. Változtatni kell ezen, hogy ilyen könnyen ne adjuk meg magunkat!

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix