Online fogadás | TippmixPRO

Kisvárda Master Good SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

kisvarda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 12. forduló

Kisvárda Master Good SE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

22-22 (13-12)

Időpont: 2017. január 27. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Kisvárda, Városi Sportcsarnok

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér 6.

Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter

Versenybírók: Hanufer Sándor, Nyárádi Bertalan

Kisvárda: Dzhukeva Ekaterina (0), Kucerova Yuliia (1), Dudás Georgina (0), Gedroit Marija (4), Vukojevic Lea (0), Szabó Valéria (1), Myhovych Ivanna (3), Tarjányi Szilvia (0), Smid Eszter (0), Héjjas Tímea (0), Puscas Lavinia Madalina (0), Lévai Zsófia (0), Rocha Pereira Samira (4), Liscevic Kristina (2), Dmitrovic Marina (5), Umanets Olena (2).
Vezetőedző: Dévényi János

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (0), Bottó Rózsa (3), Vukajlovic Aleksandra (1), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (0), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (9), Mihálffy Adrienn (2), Glusica Leposava (5), Terenyi Bianka (0), Balogh Száva (0), Farkas Kata (0), Gidai Eszter (0).
Vezetőedző: Skaliczki László

sargalap Sárgalapok: Kucerova Yuliia (1), Dmitrovic Marina (1), Umanets Olena (1), Walfisch Mercédesz (1).

ora Kiállítások: Kucerova Yuliia (2 perc), Lévai Zsófia (2 perc), Rocha Pereira Samira (2 perc), Umanets Olena (4 perc), Vasileuskaya Natallia (2 perc), Mihálffy Adrienn (4 perc), Gidai Eszter (4 perc).

gol Hétméteresek: Gedroit Marija (3/3), Walfisch Mercédesz (6/6).

line

Háromgólos hátrányból mentett pontot a békéscsabai NB I-es női kézilabdacsapat Kisvárdán, ezzel maga mögött tartotta a tabellán szabolcsi riválisát. A kiesési rangadó változatos mérkőzésen végződött döntetlenre, amelyet a vendégek kiváló védőmunkával és kapusteljesítménnyel értek el. 

A 3. percben Dmitrovic szerzett vezetést emberelőnyben, miután Gidait kiállították a játékvezetők. A 8. percben Glusica két góljával átvette a vezetést a Békéscsaba, majd Walfisch hetesével már 4–2-re vezetett. Nagy csata folyt a pályán, keményen védekeztek a játékosok. A hazaiak 5–4-re fordítottak, majd Glusica egyenlíteni tudott. Ezt követően a kisvárdaiak kétgólos előnyt szereztek, ám Bottó egyre csökkentette a hátrányt. A folytatásban a hazaiak a brazil világbajnok Rocha negyedik góljával, már 10–7-re vezettek. A félidő hajrájában egy gólra csökkentette hátrányát az Előre.

Fordulás után jól kezdett a Csaba, és 15–13-ra fordított. A szabolcsiak gyorsan rendezték a sorokat és 15–15-re egyenlítettek. Felváltva estek a gólok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A vendégeknél a fiatal Bottó már harmadik gólját lőtte, és ezzel egyenlítettek. A folytatásban a Kisvárda kétgólos vezetéshez jutott. Hat perces gólcsendet követően Gedroit hétméteresből háromra növelte az előnyt. A csabaiak mindent megpróbáltak, Diószegi találatával két gólra feljöttek. Izgalmasan alakult a végjáték, a lilák Walfisch büntetőjével és Vukajlovic góljával az 59. percben 22–22-re alakították az állást, és ezzel értékes pontot szereztek idegenben.

Az alsóházi rangadón a végjátékban okosan játszottak a lila-fehérek, és a Váchoz hasonlóan ezúttal is háromgólos hátrányt dolgoztak le.

Skaliczki László: – Kiélezett csatában, megérdemelten szereztünk meg egy pontot. Az idegek csatája volt, mindkét fél tudta, hogy milyen fontossággal bírnak a pontok. Amit a védekezésben elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk, támadásban viszont többet hibáztunk és sok volt az eladott labdánk is.

line

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1006244406143694/