Online fogadás | TippmixPRO

Kisvárda Master Good SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

kisvarda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 21. forduló

Kisvárda Master Good SE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

31-20 (15-11)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. április 30. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Kisvárda

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér

Játékvezetők: Őri Erika, Pozdena Erika

Versenybírók: dr. Tolnai Ilona, Hanufer Sándor

Kisvárda: Udvardi Laura (5), Milosevic Tímea (2), Pásztor Bettina (0), Dombi Luca (5), Habánková Veronika (5), Mészáros-Mihálffy Adrienn (6), Zavaczki Boglárka Anna (1), Soltész Petra (1), Siska Pálma (1), Bouti Fruzsina (0), Dombi Katalin (2), Bacenkova Dorota (0), Termány Rita (2), Keskóczi Boglárka (0), Szabó Nina (1), Mátéfi Dalma (0).
Vezetőedző: Bakó Botond

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (0), Török Fanni (1), Radojevic Tamara (6), Mistina Kitty (0), Iván Emese (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (1), Kukely Anna (4), Kukely Klára (1), Csepregi Anita (0), Szabó Panna (2), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (4), Szabó Kamilla (0).
Edző: Fábián Csaba

sargalap Sárga lapok: Siska Pálma (1), Szabó Nina (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Udvardi Laura (2. perc), Habánková Veronika (2. perc), Siska Pálma (2. perc), Dombi Katalin (2. perc), Petika Tena (2. perc), Török Fanni (2. perc), Mitrovic Ivana (2. perc), Kukely Anna (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Udvardi Laura (2/2), Radojevic Tamara (3/3), Bucsi Lili (0/1).

line

A péntek esti találkozóra több korábban hiányzó csabai játékos felépült, így ott volt a csapat keretében Kukely Anna, Andróczki Flóra és Kukely Klára is. A vendégek kispadján megbízott edzőként Fábián Csaba ült, aki a családi gyász miatt hiányzó Vida Gergő vezetőedzőt helyettesítette.

Kisvárda Master Good SE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

Az első percekben felváltva estek a gólok, majd egy öt perces gólcsend után a hazaiak szerezték a negyedik találatot Habánková révén. A lila-fehérek a 11. percben Kukely Anna góljával egyenlítettek. Ezután a kisvárdaiak kihasználták a csabaiak hibáit, és a 18. percben négy góllal elhúztak, amikor Fábián Csaba időt kért, miközben kapust is cserélt az Előre NKSE Mistina Kitty érkezett Szabó Dóra helyére. Mindez nem sokat segített, hiszen a 25. percben már 15–10-re vezetett a szabolcsi alakulat, amely a Magyar Kupa négyes döntőjére készül, ahol az elődöntőben a Debrecennel találkozik. A 28. percben a hazaiak fiatal mestere, a korábbi békéscsabai edző, Bakó Botond is időt kért. A szünetben négygólos kisvárdai előnyt mutatott a eredményjelző.

Fordulás után az első gólt a volt csabai átlövő, Mészáros-Mihálffy Adrienn lőtte, majd Milosevics is betalált. A lila-fehérek idegesen, kapkodva játszottak, így a 36. percben már nyolc góllal vezetett a házigazda, miközben a vendégek nem tudták bevenni a jól védő, Mátéfi Dalma kapuját. A jól játszó Kisvárda rendre góllal zárta akcióit, míg a vendégek nem tudtak a kapuba találni A 41. percben 20–11-nél Bakó Botond időt kért, ami után a jobbszélső, Udvardi Laura gólt lőtt, így kialakult ki a tízgólos különbség. A második félidőben a hosszabb kihagyás után visszatért Kukely Klára a 42. percben szerezte a játékrész első békéscsabai gólját (21–12).

A lila-fehérek még kétszer betaláltak, így 21–14-re felzárkóztak. A szabolcsi együttesben jól termelték a gólokat az egykori csabaiak, Dombi Luca öt, Mészáros-Mihálffy Adrienn hat, Dombi Kata két gólt lőtt az 50. percig. Az utolsó tíz percben felváltva estek a gólok, vezetése birtokában a szabolcsi együttes nyugodtan kézilabdázott. Az 53. percben időt kért a Békéscsaba, hogy a hajrában csökkentse a különbséget. Az utolsó percekben a hazaiak rendre betaláltak, így alakult ki a tizenegy gólos teljesen megérdemelt kisvárdai győzelem az ezúttal támadásban mérsékelt teljesítményt nyújtó lila–fehérek ellen, ami alátámaszt, hogy a vendégek lövéshatékonysága csak negyvennyolc százalék volt. Ez a mutató a hazaiaknál 72% volt.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix