Online fogadás | TippmixPRO

Kisvárdai KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

kisvarda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 17. forduló

Kisvárdai KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

24-18 (9-8)

Időpont: 2018. március 9. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Kisvárda, Városi Sportcsarnok

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér 6.

Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Versenybírók: Nyárádi Bertalan, Hanufer Sándor

Kisvárda: Dzhukeva Ekaterina (0), Rocha Pereira Samira (2), Triscsuk Krisztina (8), Karacs Jázmin (0), Szabó Valéria (0), Mihovics Ivanna (0), Triffa Ágnes (0), Tarjányi Szilvia (0), Orbán Adrienn (5), Milanovic Litre Vesna (2), Marincsák Nikolett (0), Khakunova Marija (2), Dmitrovic Marina (5), Balog Judit (0), Katona Flóra (0).
Vezetőedző: Donovic Vlatko

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (0), Gidai Eszter (2), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (1), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (2), Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (4), Kovacevic Jovana (6), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Farkas Kata (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Triscsuk Krisztina (1), Orbán Adrienn (1), Milanovic Litre Vesna (1), Kovács Anett (1), Kovacevic Jovana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Karacs Jázmin (2. perc), Umanets Olena (2. perc), Orbán Adrienn (2. perc), Khakunova Marija (2. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Mihálffy Adrienn (2. perc), Kovacevic Jovana (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Triscsuk Krisztina (5/6), Marincsák Nikolett (0/1), Dmitrovic Marina (2/3), Gidai Eszter (2/2), Szögi Tímea (1/2), Mihálffy Adrienn (1/2),  Kovacevic Jovana (1/1).

line

A második félidőben bedarálta az Előrét a Kisvárda

20180309_kisvarda_elore

Péntek este az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a remek formába lendült Kisvárda otthonában lépett pályára. A hazaiak mindenképpen folytatni akarták a hatmeccses győzelmi szériájukat, míg a hosszú idő után ismét teljes kerettel útra kelő csabaiak szerettek volna minél nagyobb ellenállást kifejteni, és nem tettek le a meglepetésről sem. Ez utóbbira az első félidő alapján meg is volt az esély, a második félidő első részének gólcsendje azonban megpecsételte a lila-fehérek sorsát, akik végül 6 gólos vereséget szenvedtek szabolcsi vendéglátójuktól.

Jól kezdtek a csabaiak, és a 6. percben 3:1-re vezettek. A jó és határozott védekezés mellé jó kapusteljesítmény is párosult, Györkös kapus többször is bravúrosan hárította a hazai lövéseket. A határozottan kezdő lila-fehérek 13. perc után úgy vezettek 5:2-re, hogy még egy hétméterest is elhibáztak.

Ezt követően időt kért a hazaiak edzője, aki be is vetett mindent, hogy felpörgesse csapatát, és alkalmazta a Budaörsön eredményes hét a hat elleni támadójátékot is. Erre már csak azért is szüksége volt a Kisvárdának, mert Triscsuk Krisztina külön őrzőt kapott lila-fehér részről. A montenegrói szakember kapust is cserélt, az a húzása sajnos bejött, mert a Triffát váltó Dzukeva rögtön kivédte Szögi büntetőjét.

A vendégek Kovács Anett szélső ziccereivel tartották egygólos előnyüket, mígnem Triscsuk harmadik hetesével először vezetett a Várda (8:7). Büntetőkből amúgy sem volt hiány, szünetig a várdaiak hetet, a csabaiak ötöt végezhettek el belőle, mindkét oldalon kétszer-kétszer hibáztak az ítéletvégrehajtók.

Fordulás után a hazaiak kezdtek jobban, és a 36. percben már négy góllal vezettek, amikor Horváth Roland időt kért. A folytatásban a kisvárdaiak már hét góllal vezettek (16:9), amikor a csabaiak edzője ismét időt kért, próbálta rendezni a sorokat. A hazaiak tartották hat-hét gólos előnyüket, keményen védekeztek, miközben Dzukeva kapus ziccereket védett. A hajrában felváltva estek a gólok, a Kisvárda jobb második félidei teljesítményével megérdemelten nyerte a küzdelmes mérkőzést.

Donovic Vlatko: – Gondot jelentett, hogy a meccs előtti utolsó edzésen Tamara Radojevic megsérült, ez is közrejátszhatott abban, hogy nehezen indult számunkra a mérkőzés, de a második félidőben felnőttünk a feladathoz.

Horváth Roland: – Mondhatnék közhelyeket, hogy jobb csapattól kaptunk ki, de az az igazság, hogy ennyi kihagyott ziccerrel nem lehet mérkőzést nyerni. Nem tudom, a játékosok feje hol volt, de az biztos, ez volt az utolsó ilyen alkalom.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/784430105074109/