Online fogadás | TippmixPRO

Kobela Tamara lila-fehérben folytatja

A 24 éves balátlövő Cegléden született, a Ferencvárosban sajátította el a sportág alapjait, majd 18 évesen a Pénzügyőr együttesébe szerződött, ahol három idényen keresztül játszott. 2017-ben igazolt Egerbe, ahol jelenleg is kézilabdázik, ebben a szezonban 11 mérkőzésen 41 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. Ennek ellenére nemcsak támadásban a belső posztokon, hanem védekezésben hármas védőként is otthonosan mozog. Tamara a civil életre is gondolva az Eszterházy Károly Egyetem tanári szakára jár.

Kobela Tamara

– Már a tavalyi szezont követően megfogalmazódott bennem a váltás gondolata, de elsősorban a tanulmányaim miatt maradtam még egy évet Egerben – árulta el nekünk az átlövő. – Úgy éreztem új impulzusokra van szükségem, úgyhogy miután megkeresett a Békéscsaba hamar dűlőre jutottunk egymással. Szimpatikusak voltak számomra azok az elképzelések amiket felvázolt a vezetőség, és persze az is sokat számított, hogy egy fiatal és ambiciózus közegben pallérozódhatom tovább.

Tamara egy évre írt alá együttesünkkel, de mivel Iván Emesével csapatunk jobbátlövőjével is remek kapcsolatot ápol, így nem teljesen ismeretlen környezetbe érkezik.

– Emesével régóta nagyon jóban vagyunk, és megnyugtatott, hogy egy összetartó, befogadó miliőbe kerülök. Természetesen nagyon szeretnék a csapattal a legmagasabb osztályban játszani, de bármilyen szinten is szerepelünk majd, én azon leszek, hogy tudásom legjavával segítsem újdonsült együttesemet.