Online fogadás | TippmixPRO

Kozármisleny SE – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

 kozarmisleny_se_150spacerbenkse_150

Felkészülési mérkőzés

Kozármisleny SE – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

25-29 (12-19)

A BELÉPÉS INGYENES!

Időpont: 2022. augusztus 13. (szombat) 13:00 óra

Helyszín: Szeged, Piarista Gimnázium

Cím: 6724 Szeged, Bálint Sándor u. 14.

Játékvezetők: Paska, Vastag.

Békéscsaba: Szabó D., Razum, Domokos-Madera – Bencsik 1, Giricz L. 2, M. Agbaba 2, Horváth G. 3, Kukely K. 1, Török F., Andróczki 3, Termány 2, Mayer Sz. 2, Borbély M. 4, Vámosi P. 8, Gyimesi 1, Zsemberi.
Vezetőedző: Papp Bálint.

A Kozármisleny legjobb dobói: Polics, Lengyel L. 5-5.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc.

line

A másodosztályú Kozármisleny ellen lépett pályára és győzött kiváló első félidős produkcióval az NB I-es rajtra készülő Békéscsaba női kézilabdacsapata.

Kozármisleny SE - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 25-29 (12-19)

Szombat kora délután a másodosztályú Kozármisleny ellen játszotta le ötödik felkészülési mérkőzését az élvonalba egy év kihagyást követően visszajutott Békéscsaba női kézilabdacsapata. A két együttes tavasszal az NB I. B felsőházi rájátszásában kétszer is találkozott, így viszonylag friss emlékük lehetett egymásról. A lila-fehérek jó tempóval kezdtek, a kiegyenlített első negyed óra és 8–8-as állás után az első félidőben hatszor is eredményes Vámosi Panna vezérletével a szünetre megnyugtató, hétgólos előnybe kerültek. Papp Bálint együttese a második játékrészben viszont már nem tudta megismételni a jó teljesítményt, így a második harminc percet három találattal megnyerő Baranya megyei rivális a végén valamelyest kozmetikázni tudott az eredményen.

A szombati meccs az ellenfél játékerejét és a játék sebességét tekintve is nyilván teljesen más volt, mint az NB I.-es bronzérmes Debrecennel vívott hétközi edzőmérkőzés, ettől függetlenül újabb hasznos szakmai tapasztalatokkal gazdagodhattak a csabaiak. Az ENKSE legközelebb jövő pénteken és szombaton hazai környezetben, a 2. Szabó Károly-emléktornán lép pályára a szintén első osztályú Székesfehérvár és Budaörs, illetve a román élvonalbeli Slatina társaságában.

Papp Bálint: – Az első félidő kimondottan tetszett, a második már kevésbé. Az első harminc percben jó sebességű és koncentrált játékot mutattunk. A szünet után ugyanez már nem volt elmondható a teljesítményünkről, rengeteg helyzetet kihagytunk és magunkra húztuk az ellenfelet. Próbáltunk a tempóra figyelni, ami sikerült az első félidőben, ám utána a rossz helyzetkihasználásunkkal saját magunkat húztuk le, így nehezebb volt az a játékrész. Mindenki pályára lépett, igyekeztünk lehetőséget adni, voltak, akik éltek ezzel, mások kevésbé.