Online fogadás | TippmixPRO

Motherson Mosonmagyaróvári KC – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Motherson Mosonmagyaróvári KCspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 20. forduló

Motherson Mosonmagyaróvári KC – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

34-22 (18-9)

Időpont: 2023. március 31. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: UFM Aréna

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.

Játékvezetők: Ónodi Erika, Őri Erika

Versenybírók: Hegyi Gábor, Fancsali András

Mosonmagyaróvár: Tóth Eszter (1), Albek Anna (2), Sztankovics Kyra (4), Bardi Fruzsina (0), Faragó Luca (0), Mistina Kitty (0), Stranigg Zsófia (3), Lancz Barbora (1), Ivancok Ines (5), Szemerey Zsófi (0), Pásztor Noémi (6), Tóth Nikolett (2), Csire Fanni (0), Kovács Patrícia (5), Tóth Gabriella (5).
Vezetőedző: Gyurka János

Békéscsaba: Razum Marina (0), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (1), Vámosi Panna (1), Kiss-Walfisch Mercédesz (2), Horváth Gréta (0), Bucsi Lili (7), Mayer Szabina (1), Termány Rita (1), Török Fanni (1), Zsemberi Zora (1), Laninstanin Marija (2), Borbély Márta (3).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lapok: Pásztor Noémi (1), Mayer Szabina (1), Termány Rita (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Stranigg Zsófia (4. perc), Pásztor Noémi (2. perc), Giricz Laura Gerda (2. perc), Kiss-Walfisch Mercédesz (2. perc), Horváth Gréta (2. perc), Bucsi Lili (2. perc), Laninstanin Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Stranigg Zsófia (2/2), Lancz Barbora (0/1), Vámosi Panna (0/1), Bucsi Lili (2/2), Laninstanin Marija (1/2).

line

A csabai meccskeretből ezúttal az idény közben éppen az óváriaktól szerződtetett balszélső, Hajtai Vanessza, az egyik alapember, az átlövő Gyimesi Kitti, aki korábban szintén erősítette a riválist és a fiatal beálló Bencsik Bojána is hiányzott.

Motherson Mosonmagyaróvári KC – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 34-22 (18-9)

Fotó: Kerekes István

Kellemetlen stílusú nyitott védekezéssel kezdtek a hazaiak, akik támadásban rohanós tempót diktáltak, próbálták gyorsan befejezni az akcióikat. Az első percekben azonban még koncentrált volt az ENKSE a visszarendeződéseknél, sikerült is többször labdát szerezni. A rendkívül motivált és hatékony MKC ettől függetlenül hamar érvényre juttatta akaratát és erejét. Egyre többet rontottak a vendégek, hétméteresek és ziccerek maradtak ki, a hibáikkal saját maguk alatt vágták a fát a csabaiak, akik korán elveszítették a lebicegő átlövőt, Termány Ritát is.

A pontatlan megoldásokra kíméletlenül lecsapó mosonmagyaróváriak az első tíz perc után folyamatosan növelték előnyüket. Papp Bálint csabai vezetőedző hiába kért időt másodszor is a huszadik percben, hiába forgatta csapatát és variálta a felállást (irányítóban a 19 éves Zsemberi Zóra is lehetőséget kapott), az ENKSE képtelen volt lefékezni a robogó hazaiakat.

Harmincöt perc elteltével 11 góllal vezetett a minőségét fölényesen demonstráló és a vendégvédelem gyengélkedését jól kihasználó Óvár, amely ezen a napon fikarcnyi esélyt sem adott a Papp-csapatnak és kiütéses sikerével alaposan visszavágott a tavaly decemberi, Békéscsabán elszenvedett vereségért. 

Papp Bálint: – Nem volt egy dimenzióban a két csapat. Többen kiváltak a csapatból, ebben a szerkezetben tudtunk kiállni, ami megnehezítette a dolgunkat. Rosszul értékesítettük a ziccereinket, miközben tudtuk, hogy a Mosonmagyaróvár ebből rettentő gyors ellentámadásokat vezet majd. Ez történt, sok könnyű gólt lőtt az ellenfél, amelyen egyértelműen érződött ezúttal, hogy jobb csapat.

Az ENKSE a világbajnoki selejtezők miatt beiktatott válogatott szünet után a Ferencvárost fogadja az élvonalban 2023. április 15-én.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix