Online fogadás | TippmixPRO

Nyíradony VVTK – Békéscsabai ENKSE

nyiradony_vvtk_150spacerbenkse_150

Magyar Kupa női felnőtt 2018/2019. 3. forduló​

Nyíradony VVTK - Békéscsabai ENKSE

25-39 (11-22)

Időpont: 2018. október 24. (szerda) 17:30 óra

Helyszín: Harangi Imre Rendezvénycsarnok

Cím: 4254 Nyíradony, Milleniumi sétány 1.

Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

Versenybírók: Birta Sándor, Nagy László

Békéscsaba: Horvát – Djokovics 2, Walfisch, Szögi 6 (3), Zöldi-Tóth 1, Vukajlovics 5, Kovács A. 4. Csere: Balog J., Binó (kapusok), Hős K. 1, Bottó 5, Giricz 1, Dombi 1, Ekker Gitta 3, Kukely 4, Agbaba 6.
Vezetőedző: Horváth Roland.

A Nyíradony legjobb góldobói: Siska 10, Orosz 4.

Kiállítások: 4, ill. 14 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 3/3.

line

Nyertek a lila-fehér lányok Nyíradonyban

Magabiztosan teljesítette a nyíradonyi küldetését a Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata, amely a Magyar Kupa harmadik körében fölényesen verte az egy osztállyal lejjebb szereplő vendéglátóit. A liláknál sok fiatal is lehetőséget kapott Horváth Roland edzőtől.

20181024_nyiradony_elore

A 3. forduló küzdelmeibe kapcsolódott be a Magyar Kupa-sorozatban az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női csapata, amely az előző körben az Algyőt búcsúztató NB I B-s Nyíradony otthonában mérkőzött meg a továbbjutásért. Gyorsan kidomborodott a két csapat közötti különbség, csupán az első tíz perc volt szoros (5–5). Már az első felvonásban meccsnyi gólt szerzett a lila-fehér mezes együttes, amely jelentős előnnyel a birtokában várhatta a második félidőt. A mérkőzés kiváló alkalmat jelentett a fiatalok számára, akik bőséges játékidőt kaptak Horváth Roland vezetőedzőtől. Igyekeztek is élni a lehetőséggel, a már az első félidőben szerephez jutó 15 éves Kukely Anna összesen négy találatig jutott, de fiatal társai is lelkesen és eredményesen kézilabdáztak. A Békéscsaba a vártnál is biztosabban húzta be a mérkőzést és várhatja a novemberi sorsolást, ahol a harmadik körből továbbjutó 8 csapat mellé további 4 kiemelt csatlakozik.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

Fotó: Antal János

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix