Online fogadás | TippmixPRO

Oxxo Energy Orosházi NKC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

oroshaza_150spacerbenkse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 13. forduló

Oxxo Energy Orosházi NKC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

31-34 (20-18)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2022. január 14. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Eötvös Sportcsarnok

Cím: 5900 Orosháza, Eötvös tér 2.

Játékvezetők: Kovács-Sebők Stefánia, Réti Rebeka

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Képíró Lilla Kíra

Orosháza: Bálint Anna (0), Mikula Dóra (0), Netye-Tóth Sára Fruzsina (0), Moharos Vivien (2), Vörös Bettina (5), Herjeczki-Antal Jenifer (0), Gara Dorina (0), Ács Orsolya (2), Kenyeres Barbara (2), Bíró Petra (3), Márczy Tekla (10), Papp Eszter (0), Cseh Roberta (0), Gedó Alexandra Fanni (0), Maláti Dóra (7).
Vezetőedző: Herbert Gábor.

Békéscsaba: Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (2), Szögi Tímea (0), Iván Emese (0), Vámosi Panna (0),  Gyimesi Kitti (8), Bucsi Lili (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (4), Kukely Anna (8), Kukely Klára (7), Török Fanni (2), Szabó Dóra (0), Karacs Jázmin (0), Borbély Márta (0).
Vezetőedző: Papp Bálint.

sargalap Sárga lapok: Gyimesi Kitti (1), Herbert Gábor (1), Papp Bálint (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Mikula Dóra (2. perc), Moharos Vivien (4. perc), Ács Orsolya (2. perc), Gyimesi Kitti (4. perc), Kukely Klára (2. perc), Papp Bálint (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vörös Bettina (0/1), Herjeczki-Antal Jenifer (0/1), Maláti Dóra (4/4), Kukely Anna (1/1).

line

Gyors gólváltással kezdődött a péntek esti megyei rangadó, az első percben Vörös találatára Kukely Anna válaszolt. A 6. percben 5–2-re vezetett a lendületesen játszó lila-fehér együttes. Mikula kiállítása után Gyimesi Kitti lőtte a vendégek hatodik gólját. A 9. percben 7–5-ös békéscsabai előnyt mutatott az eredményjelző. A hazaiak próbáltak tapadni a lila-fehérekre, de a csabaiak tartani tudták az előnyt. A 11. percben Herbert Gábor kapust cserélt, Cseh Roberta helyett Bálint Anna állt a háló elé, majd négy gólos hátrányban (6–10) időt kért az ONKC mestere. A folytatásban felváltva estek a gólok, a 15. percben 9–13 volt az állás. A 16. percben Antal hétméteresét az orosházi nevelésű Csizmadia kapus védte.

Oxxo Energy Orosházi NKC - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

A 27. percben Kukely Anna kiállítása után a reklamáló Papp Bálint előbb sárga lapot kapott, majd jött a két perces büntetés a csabai vezetőedzőnek. Az ONKC Maláti hetes góljával átvette a vezetést, majd Moharos is betalált az üres kapuba, így 18–16-os hazai előnynél Papp Bálint időt kért. A szünetig az orosháziak megőrizték a kétgólos vezetést.

Fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, és a 34. percben Kukely Klára két góljával 21–21-re egyenlítettek, majd Andróczki találatával a vezetést is átvették. Ekkor Herbert Gábor időt kért, mert érezte, hogy most kell megállítani a csabaiakat, különben elúszik a mérkőzés. A folytatásban felváltva estek a gólok, a lila-fehérek fokozatosan növelték az előnyüket, a 39. percben már 25–22-re vezettek. A hazaiak erősítettek, és a 41. percben . egyenlíteni tudtak (25–25). Érdekes, változatos volt a mérkőzés. A 47. percben az orosháziak Márczy góljával átvették a vezetést (27–26), de három perccel később az Előre 29–27-re fordított, amikor Herbert Gábor időt kért. A hajrá is érdekesen alakult, kétgólos lila-fehér előnynél, az 55. percben Papp Bálint is időt kért. Az 56. percben Herbert Gábor kapott sárga lapot, mert vitatta a játékvezetők ítéletét. A végén a Békéscsaba még egyet hozzá tett, így három góllal győzött a találkozón.

Herbert Gábor: – Gratulálok mindkét csapatnak, a Békéscsabának a megérdemelt győzelemhez, a meinknek azért, hogy megszorongatták a listavezetőt. A teljesítményünk értékét jól jelzi, hogy a csabai lányok a lefújás után nagy ünneplést tartottak, ez azt mutatja, hogy mi jól játszottunk a mai napon.

Papp Bálint: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. A jó játékerőt képviselő hazaiak ellen mindkét félidőben volt egy hullámvölgyünk. A mérkőzés hajrájában már a mi akaratunk érvényesült, taktikus játékkal szereztük meg a fontos két pontot. Sok sikert kívánok az Orosházának céljai eléréséhez.

line

Jegyzőkönyv

line