Online fogadás | TippmixPRO

Paláncz György lett a Békéscsabai Előre NKSE elnöke

A Békéscsabai Előre NKSE a napokban rendkívüli közgyűlést tartott, amely új elnököt választott a szervezet élére. Pocsai Tibor, az egyesület tavasszal hivatalba lépett vezetője már korábban jelezte az elnökség felé, hogy a jövőben az elnöki posztot nem kívánja betölteni, ugyanakkor elnökségi tagságát meg szeretné tartani.

palancz_gyorgy

Az egyesület közgyűlése egyhangúan az elnökség tagját, Paláncz Györgyöt választotta meg a szervezet új első emberének, a megbízatása 2022. márciusáig szól.

A 36 éves Paláncz György 2017 márciusa óta tagja a klub elnökségének, civilben a patinás Széchenyi István Közgazdasági Szakgimnázium igazgatója. Az új elnök székfoglalójában elmondta, hogy munkája kezdetén három fő területre kíván összpontosítani, az első a felnőtt csapat helyzetének a stabilizálása, az anyagi lehetőségek függvényében fontos a keret megerősítése a szezon hátralévő részére. Kiemelt feladat az utánpótlás-nevelés erősítése, az értékek menedzselése és megtartása, valamint az egységes egyesületi képzési és nevelési koncepció megalkotása. A klubmenedzsmentet szintén fejleszteni kívánja az új elnök, a szervezeti struktúrák átalakítása, a feladatok hatékonyabb elosztása és a létszám bővítése is a tervek között szerepel.

Paláncz György elmondta, mindezek mellett fontosnak tartja az értékek és a hagyományok ápolását, a klubikonok bevonását az egyesületi munkába.