Online fogadás | TippmixPRO

PC Trade Szeged NKE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

 pc_trade_szeged_150spacerbenkse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 9. forduló

PC Trade Szeged NKE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

27–36 (12–19)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2021. november 13. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Stadion

Cím: 6723 Szeged, Etelka sor 1.

Játékvezetők: Maródi István Márk, Novák Péter

Versenybírók: Fekete Szabolcs József, Csorba László

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Kazi Attila Miklós

Szeged: Frányó Laura (1), Nagy Renáta (9), Dudás Dominika (0), Homoki Regina (3), Szabó Fanni (2), Baráth Kitti (2), Budai Boglárka (0), Farkas Adrienn Boglárka (1), Csoknyai Nóra (9), Rácz Petra (0), Szöllősi Zsófia (0), Porobic Zoé (0), Hargitai Norma (0), Szabó Leila (0).
Vezetőedző: Vojkovics Gyula

Békéscsaba: Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (6), Szögi Tímea (0), Iván Emese (6), Gyimesi Kitti (1), Bucsi Lili (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (4), Kukely Anna (3), Gyenes Imola (0), Kukely Klára (2), Baráth Berta (0), Török Fanni (4), Szabó Dóra (0), Karacs Jázmin (1), Bencsik Bojána (4).
Vezetőedző: Papp Bálint.

sargalap Sárga lapok: Vojtovics Gyula (1), Gyimesi Kitti (1), Karacs Jázmin (1), Papp Bálint (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Iván Emese (2. perc), Baráth Berta (4. perc), Karacs Jázmin (2. perc), Bencsik Bojána (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Nagy Renáta (0/1), Csoknyai Nóra (8/8).

line

Nem forgott veszélyben a győzelem

Mintegy harminc-harmincöt főnyi csabai szurkoló kísérte le csapatát a találkozóra, akik végig segítették a lányokat. Kukely Anna szerezte a szombat esti meccs első gólját. A lendületes békéscsabai együttes az 5. percben már 4–0-ra vezetett. A lila-fehérek irányították a játékot, a 14. percben már nyolc gól volt az előnyük (2–10).

A folytatásban tartotta a jelentős előnyt a Békéscsaba. A félidő hajrájában kettőús emberelőnybe került a hazai csapat, amit kihasznált, és két gólt szerzett. A szünetben 12–19-et mutatott az eredményjelző.

PC Trade Szeged NKE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

Fordulás után tovább növelte előnyét a jobb erőkből álló csabai alakulat, a 36. percben már tíz gól volt a különbség (13–23). A vendégek nem álltak meg, jó ritmusban kézilabdáztak, és a 45. percben már 14 gól volt az előnyük (17–31) amikor Vojkovics Gyula a hazaiak mestere időt kért.

A mérkőzés utolsó tíz percében kétszer is üres kapus gólt kaptak a lila-fehérek, amikor a hét a hat elleni játékot gyakorolták. A hajrában csökkentette hátrányát a szegedi csapat, miközben a vendégeknél a fiatalok is lehetőséget kaptak.

A listavezető békéscsabai együttes könnyedén nyert a tabella 9. helyén álló szegediek otthonában.

Papp Bálint: – Jól kezdtük a mérkőzést, jelentős előnyre tettünk szert. Szünet után a cserék is lehetőséget kaptak ekkor már nem játszottunk olyan sebességgel, mint korábban, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line