Online fogadás | TippmixPRO

Pénzügyőr SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

penzugyor_se_150spacerbenkse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet Felsőház 8. forduló

Pénzügyőr SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

24-28 (12-13)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Időpont: 2022. május 7. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Pénzügyőr Sportcsarnok

Cím: 1103 Budapest, Kőér u. 2/B.

Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly

Versenybírók: Éliás Gábor, Fegyveres-Makk Balázs

Pénzügyőr: Rubint Evelin (0), Háfra Luca (1), Varga Panni (0), Hudra Enikő (9), Pasqualetti Tímea (0), Sass Kincső (0), Polgár Rebeka (0), Vad Anna (1), Ujházi Petra Vivien (0), Tóth Adél (6), Berta Bianka (2), Mayer Lívia (3), Fadhle Amna (0), Bagi Kata Barbara (2).
Vezetőedző: Csenki Judit

Békéscsaba: Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (0), Iván Emese (1), Vámosi Panna (0), Gyimesi Kitti (1), Bucsi Lili (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (3), Kukely Anna (10), Kukely Klára (2), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (0), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (6).
Vezetőedző: Papp Bálint.

sargalap Sárga lapok: Varga Panni (1), Vad Anna (1), Tóth Adél (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Hudra Enikő (2. perc), Szögi Tímea (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Mayer Szabina (2. perc), Kukely Anna (2. perc), Török Fanni (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Hudra Enikő (4/4), Kukely Anna (4/4).

line

Megnyerte a bajnokságot az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

Pénzügyőr SE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 24-28 (12-13)

A szombati matiné találkozón a 2. percben Török góljával szerzett vezetést a Békéscsaba, majd Sass Kincső jó védései után az 5. percben 3–2-re fordított a hazai csapat. Nagy küzdelem folyt a pályán, a 12. percben Hudra Enikő negyedik góljával 6–5-re alakult az állás.

A lila-fehérek mestere, Papp Bálint Bencsik Bojánát küldte a pályára, aki meghálálta a bizalmat, rendre betalált, így a 19. percben 6–8-nál a fővárosiak edzője, Csenki Judit időt kért. Mindez használt, hiszen két perc alatt egyenlített a Pénzügyőr, mi több a 24. percben 10–9-re fordított. Izgalmasan alakult a félidei végjáték, két gólos csabai vezetés után a 60. percben Papp Bálint időt kért, a hazaiak egyenlítettek, de az utolsó másodpercben Kukely Klára gólt lőtt a szélről, így egy gólos békéscsabai előnnyel mentek pihenőre a csapatok.

Fordulás után a vendégek két perc alatt három gólos előnyre tettek szert, amire Hudra válaszolt két hétméteresből, így a 35. percben 15–16 volt az állás. A lila-fehérek gyors két gólja után, 15–18-nál időt kért Csenki Judit, mert érezte, ha nem avatkozik közbe, jobban is elhúzhat a Békéscsaba.

Kukely Anna kiállítását követően két gólra feljöttek a hazaiak. A 45. percben Mayer találatával négygólos vezetést szerzett az Előre NKSE (17–21). A vendégek tartották az előnyt, a lelkesen küzdő fővárosiak ellen. Az utolsó tíz percben erősített a Pénzügyőr, és az 51. percben feljött két gólra (21–23). A csabaiak jobban koncentráltak, így az 54. percben ismét négy góllal vezettek (21–25). Az 57. percben Kukely Anna tizedik góljával mert ötre nőtt a különbség a két együttes között. A találkozón a vendégeket elkísérő szép számú szurkoló végig lelkesen biztatta csapatát, segítve ezzel a lila-fehér lányokat.

Papp Bálint: – Küzdelmes mérkőzés volt, az ellenfél végig jól harcolt. Gratulálok a lányoknak a bajnoki címhez, és az egész éves munkához, köszönjük a szurkolóink támogatását. Még két mérkőzésünk van a bajnokságból, azokon szeretnénk folytatni a mostani szériát.

A látottak alapján a jobb teljesítményt nyújtó, rutinosabb Békéscsaba megérdemelten nyert, és ezzel megszerezte a bajnoki címet az NB I B.-ben, amit a lányok együtt ünnepeltek a szurkolókkal.

line

Jegyzőkönyv

line