Online fogadás | TippmixPRO

Portugál válogatott átlövő érkezik Békéscsabára a német élvonalból

A Tappe-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2025. június 30-ig érvényes szerződést kötött Mariana Ferreira Lopes-zel, így a portugál nemzeti csapat balátlövője a következő idényben a lila-fehéreket erősíti majd.

Mariana Ferreira Lopes

A 29 éves sportoló pályafutását a hazájában, az Alvarum csapatában kezdte, majd 2016-ban két idényre Svédországba, a Boden IF együtteséhez igazolt. Mariana 2018-ban szerződött Németországba, ahol egy-egy szezont töltött az SV Union Halle-Neustadt és a Thüringer HC csapatainál, majd 2020-ban a Bayer Leverkusen-hez igazolt és itt szerepelt egészen napjainkig.

Mariana Ferreira Lopes személyében egy sokoldalú, gólerős átlövőt igazolt ez Előre NKSE, a játékos a most véget ért idényben 160 góllal a Bundesliga góllövőlistájának a harmadik helyén végzett.

– Nagyon örülök, hogy Békéscsabára tudtam szerződni és a jövőben világ egyik legerősebb bajnokságában szerepelhetek. A békéscsabai klub nagyon jó benyomást tett rám az előzetes egyeztetések során, szimpatikus a város, nagyon tetszik a körcsarnok is, alig várom, hogy a nézőkkel teli lelátók előtt is pályára tudjak lépni. Láttam képeket és felvételeket a mérkőzésekről, várom a találkozást a nagyszerű szurkolókkal, akik remek hangulatot tudnak teremteni. - mondta a hatvanhatszoros válogatott átlövő a szerződéskötést követően.