Online fogadás | TippmixPRO

Praktiker-Vác – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

Praktiker-VácspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 15. forduló

Praktiker-Vác – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

35-22 (18-11)

Időpont: 2023. február 16. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: Vác, DKA Sportcsarnok

Cím: 2600 Vác, Téglaház út 1.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Versenybírók: Éles Péter, dr. Vattay Gergely

Vác: Csizmadia Fanni Klára (0), Ballai Anna (1), Ferenczy Fruzsina (0), Pásztor Bettina (0), Ballai Borbála (3), Bukovszky Anna (0), Kovács Anikó (3), Pálffy Anna (0), Marincsák Nikolett (0), Kurucz Aida (2), Bánfai Kíra (0), Schatzl Natalie (6), Kuczora Csenge (11), Kovalcsik Jázmin (3), Helembai Fanny (4), Diószegi Nikolett (2).
Vezetőedző: Herbert Gábor.

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (1), Vámosi Panna (1), Horváth Gréta (3), Gyimesi Kitti (2), Bucsi Lili (1), Mayer Szabina (0), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Termány Rita (0), Török Fanni (1), Zsemberi Zóra (0), Laninstanin Marija (5), Borbély Márta (3), Bencsik Bojána (5).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lap: Kuczora Csenge (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Gyimesi Kitti (2. perc), Termány Rita (2. perc), Laninstanin Marija (6. perc) – kizárva.

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kurucz Aida (1/1), Schatzl Nadine (1/1), Kuczora Csenge (2/2), Vámosi Panna (1/1), Laninstanin Marija (0/1).

line

A masszív élcsapat Vác otthonában folytatta bajnoki szereplését a női kézilabda NB I-ben újonc Békéscsabai Előre NKSE. Az előző két körben a Siófok és a Dunaújváros ellen egyaránt nagyszerű győzelmet arató lila-fehérek foghíjas kerettel vágtak neki az útnak a Dunakanyarba. Papp Bálint vezetőedző két kapus mellett, 12 mezőnyjátékost tudott benevezni a csütörtök esti mérkőzésre. A huzamosabb ideje sérült balszélső Kukely Klára és a junior-Európa-bajnok kapus Szabó Dóra mellett, ezúttal a beálló és csapatkapitány Giricz Laura, a jobbszélső Andróczki Flóra, valamint az átlövő Kiss-Walfisch Mercédesz is hiányzott.

Praktiker-Vác – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 35-22 (18-11)

Az első percekben úgy tűnt, a kiesett kerettagok nem okoztak zavart, tartotta a lépést a Csaba a váciakkal, a 15. perctől azonban egyre inkább nyílt az olló a felek között. Hiába variált és forgatta a felállást Papp, akadozott a vendéggépezet támadásban, miközben a Vác rendre megtalálta a megoldást az Előre védőfalával szemben, így a szünet előtti hajrához érve már héttel ellépett az elmúlt két idényben az Orosháza másodosztályú női együttesét irányító Herbert Gábor vezette pályaválasztó. A két Európa-liga-csoportforduló között lévő hazaiaknál bár korán kidőlt sérülés miatt az egyik kulcsember, Marincsák Nikolett, ez nem látszott a támadójátékukon – sokkal hatékonyabban és pontosabban kézilabdázott a váci együttes az első játékrészben.

Ellentétben a jó napot kifogó hazai hálóőrökkel ezúttal a kapuból sem érkezett segítség csabai részről, ezért a hátrány a második játékrészben csak tovább nőtt: a 37. percben Papp Bálint 11 gólos váci vezetésnél kért másodszor időt. A játék képe azonban mit sem változott a folytatásban, a hamar tetemes előnybe kerülő, a papírformát simán, sőt, fájdalmasan könnyen érvényesítő riválishoz nem tudott közelebb kerülni az ENKSE.

Papp Bálint: – Abszolút megérdemelten győzött a váci csapat, amely minden tekintetben felülmúlt minket. Fájó a vereség, mert hozzáállásban többet vártam volna együttesünktől, emiatt hiányérzetem van. Helyenként mutattunk jó megoldásokat, de ennél többet szerettem volna visszakapni a pályán, akkor is, ha vannak hiányzóink. Ettől függetlenül is elégedetlen vagyok, mert szerettem volna, ha többet hozunk ki ebből a mérkőzésből.

A két csapat jövő szerdán 18:00 órától ismét találkozik egymással a Magyar Kupa 4. fordulójában Békéscsabán. ahol a tét a legjobb nyolc közé jutás.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix