Online fogadás | TippmixPRO

Rövid hírek

Csapatunk jobbszélsője Kovács Anett pénteken sikeres keresztszalag operáción esett át Székesfehérváron, a játékos hétfőn hagyhatja el a kórházat, és rögtön meg is kezdi a rehabilitációt. Szélsőnk felépülés várhatóan hat hónapot vesz igénybe, így játékára csak a bajnokság utolsó hónapjában van esély. Dajka Bettina hasonló műtétjére várhatóan 10 napon belül kerül sor, a beavatkozást szintén Székesfehérváron végzik el.

line

Csapatunk szeptember közepén igazolt balátlövője, Jovana Kovacevic a héten bemutatkozott a szerb felnőtt válogatottban. Hollandiában szerepelt egy nemzetközi tornán déli szomszédunk nemzeti csapata, amely a románokat és a hollandok "B" csapatát legyőzte, míg a házigazdák "A" válogatottjától kikapott. Jovana mindhárom találkozón lehetőséget kapott, és a hollandok második együttese ellen kétszer volt eredményes.

kovacevic_srb

line

A két csapat megegyezése értelmében a Magyar Kupa második fordulójában a Hajdúnánás - Békéscsabai Előre NKSE mérkőzés 2016. október 19-én, szerdán 17:00 órakor kerül megrendezésre a hajdúsági városban.