Online fogadás | TippmixPRO

Sandra Radovic interjú

sandra_radovic

Mit kell tudnunk rólad? Hol kézilabdáztál korábban? Milyen eredményekkel büszkélkedhetsz?
2009-ben kezdtem kézilabdázni, az Obrenovac-i Radnickinál indult a kézilabdás pályafutásom és 2015-ig ott is játszottam. Nagyon fiatalon, 16 évesen elkerültem otthonról, aláírtam a Radnicki Kragujevacnal 2 évre. Ezután külföldön folytattam a pályafutásomat, egy évet Törökországban játszottam az Ankara Yenimahalle BSK-nál és most itt vagyok Békéscsabán. Négy év kézilabdázás után beválogattak a korosztályos válogatottba és a mai napig tagja vagyok a junior válogatottnak. A bajnokságban több alkalommal megválasztottak a legjobb játékosnak és gólkirálynő is voltam. Szinte minden tornán-versenyen kaptam elismerést, minden egyes éremre és elismerésre büszke vagyok.

Mi a véleményed, mivel tudsz hozzájárulni a csapat sikeréhez?
Folyamatos kemény edzésmunkával javítom az átlövéseimet, úgy gondolom abban vagyok a legkiemelkedőbb és természetesen a védekezés kell, hogy az első helyen álljon. Úgy érzem, hogy minden rendben lesz és sikerül helytállnunk, ha következetesen folytatjuk ezt a célirányos felkészülést.

Hogy érzed magad a csapatban?
A lányok nagyon barátságosak mindenben segítenek, így nagyon könnyen ment a beilleszkedés. Mindenki mosolygós, pozitív személyiség, ami nagyon sokat jelent, hiszen ilyen hangulatban és környezetben sokkal jobb dolgozni.

Milyen célt tűztél ki magad elé ebben a szezonban és hosszú távon?
Húsz éves vagyok és az a célom, hogy minél fegyelmezettebben tréningezzek, hogy eredményes legyek. Nagyon kemény edzések vannak, ahol igyekszem a maximumot kihozni magamból. Mindent megteszek és meg fogok tenni a csapatért és a legjobb eredményért.