Online fogadás | TippmixPRO

Siófok KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

siofok_uj_webspacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 10. forduló

Siófok KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

31-23 (17-11)

Időpont: 2017. január 7. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Beszédes János Általános Iskola Sportcsarnok

Cím: 8600 Siófok, Szépvölgyi u. 2.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Szabó Balázs, Bán Edit

Siófok: Pastrovics Melinda (0), Gercsó Nóra (0), Triscsuk Krisztina (9), Jezic Katarina (2), Agbaba Marija (1), Ferenczy Fruzsina (1), Farkas Evelin (0), Németh Csilla (0), Kaposvári Eszter (0), Such Nelli (3), Erdősi Ildikó (5), Nze-Minko Estelle (7), Mihályfi Fanni (0), Brettner Zsófia Dorina (0), Agbaba Jelena (1), Janjusevic Andela (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (4), Vukajlovic Aleksandra (0), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (1), Vasileuskaya Natallia (6), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (5), Walfisch Mercédesz (2), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (3), Terenyi Bianka (0), Balogh Száva (0), Gidai Eszter (2).
Vezetőedző: Skaliczki László

sargalap Sárgalapok: Jezic Katarina (1), Such Nelli (1), Nze-Minko Estelle (1), Vasileuskaya Natallia (1), Glusica Leposava (1).

ora Kiállítások: Németh Csilla (2 perc), Agbaba Jelena (2 perc), Janjusevic Andela (2 perc), Vukajlovic Aleksandra (2 perc), Dukic Jovana (2 perc), Walfisch Mercédesz (2 perc).

gol Hétméteresek: Nze-Minko Estelle (2/3), Vasileuskaya Natallia (2/2).

line

Nze-Minko szerezte a találkozó első gólját, amire Walfisch válaszolt. A folytatásban a lila-fehérek két gyors góllal 3-1-es előnyt szereztek, előbb Vasileuskaya, majd Zöldi-Tóth is betalált. A csabai lányok a 7. percben már három góllal vezettek, miután Glusica is bevette Pastrovics kapuját. A házigazda a válogatott balszélső, Erdősi két góljával a 11. percben 6-5-re felzárkózott, majd Triscsuk egyenlített. A siófokiak a francia válogatott Nze-Minko vezetésével és góljaival a 15. percben két gólos előnyre tettek szert. Dukic kiállítása után Triscsuk háromszor is eredményes volt, így a 19. percben 13-9-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában növelni tudta előnyét a házigazda együttes, így a szünetre hatgólos siófoki vezetéssel mentek a csapatok.

Fordulás után a hazaiak góljára Gávai válaszolt, így a 32. percben 18-12 volt az állás. A békéscsabaiak igyekeztek csökkenteni a hátrányt, előbb Gávai majd Gidai is betalált, így a 36. percben 19-14 volt az állás. A 38. percben hétmétereshez jutottak a vendégek, amit Vasileuskaya értékesített, majd Zöldi-Tóth és Gávai szerzett gólt, így 20-17-re feljöttek a lila-fehérek. Nagy csata folyt a pályán, a hosszabb cserepaddal rendelkező siófokiak edzője jól forgatta csapatát, és a kritikus pillanatokban rendre gólt szereztek. Ennek köszönhetően a 45. percben már ismét hét góllal vezetett a hazai alakulat. A vendégek a télen Kisvárdáról visszatért, fiatal Gidai góljával szépítettek, ám jött a válogatott Triscsuk, aki kétszer is betalált, így már nyolc góllal vezetett a házigazda. Az utolsó tíz percben tartotta jelentős előnyét a Siófok, miközben a cserék is lehetőséget kaptak Horváth Rolandtól. Az 55. percben tíz gólra nőtt a különbség a két együttes között (30-20).

A békéscsabai lányok küzdöttek, akartak, de ezen a napon meg kellett hajolniuk a hazai csapat nagyobb tudása előtt, akik megérdemelten tartották otthon a két pontot.

20170107_siofok_elore_web

Horváth Roland: – Mióta vége lett az EB-nek ez volt az első olyan  hét, hogy együtt tudtunk készülni a teljes csapattal. Ilyen az, amikor jól játszik egy Triscsuk, Nze-Minko, Janjusevic hármas középen, de rajtuk kívül is akadtak jó teljesítmények. Gercsó Nóri a kapuban megkapta a lehetőséget és élni tudott vele, ennek kifejezetten örülök. 

Skaliczki László: – Gratulálok a Siófoknak, a támadószekciók csatáját most ők nyerték. Sok gonddal bajlódtunk a héten, lelkesen játszottunk, de a 21 technikai hiba döntőnek bizonyult.

Glusica Leposova: – Gratulálok a Siófoknak! Küzdöttünk az utolsó percig, de ebben most ennyi volt. Sokan betegek voltak a héten és ez meglátszott a játékunkon.

Gercsó Nóra: – Nagyon örülök, hogy újra ilyen teljesítményt tudott nyújtani a csapat. Jól ment a védés, továbbra is azon dolgozok, hogy ha lehetőséget kapok, akkor élni tudjak vele. Katarina Jezic érkezése jót tett a közösségnek és ez meglátszott a pályán is.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/183272052141704/