Online fogadás | TippmixPRO

SZISE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

szent_istvan_se_150spacerbenkse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet Felsőház 6. forduló

SZISE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

24-32 (11-15)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Időpont: 2022. április 16. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Tököl Városi Sportcsarnok

Cím: 2316 Tököl, Aradi utca 56.

Játékvezetők: ifj. Bacs József, Váltó Ádám Tamás

Versenybírók: Éliás Gábor, Pék György

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Némethné Zsigri Zsuzsanna

SZISE: Pánczél Petra (0), Albert Helga (1), Lévai Lili (3), Balogh Bertina (2), Horváth Alexa (2), Bártfay Enikő (5), Takács Sára Barbara (0), Varjú Liliána (5), Rutka-Győrffy Alexandra (0), Ugrai Dalma Kinga (4), Francsics Réka (0), Ferenczy Petra Fanni (2), Halápi Lili Laura (0), Pécsi Villő (0), Pompor Anikó (0).
Vezetőedző: Nagy Attila

Békéscsaba: Andróczki Flóra (6), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (1), Iván Emese (3), Vámosi Panna (1), Gyimesi Kitti (2), Bucsi Lili (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (6), Kukely Anna (2), Kukely Klára (3), Török Fanni (2), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (1), Borbély Márta (1), Bencsik Bojána (2).
Vezetőedző: Papp Bálint.

sargalap Sárga lapok: Albert Helga (1), Varjú Liliána (1), Török Fanni (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Varjú Liliána (2. perc), Ferenczy Petra Fanni (2. perc), Bucsi Lili (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Horváth Alexa (1/1), Ugrai Dalma Kinga (1/1), Szögi Tímea (0/1), Kukely Anna (2/2).

line

Magabiztos győzelemmel a cél felé

A szombat délelőtti találkozón az első percben Andróczki góljával szerzett vezetést a Békéscsaba a sereghajtó ellen. A 4. percben 2–2 volt az állás. A folytatásban jól tartotta magát a SZISE, így a 7. percben Mayer Szabina harmadik gólját követően 4-3-ra vezettek a lila-fehérek, majd Kukely Anna hetesével 5–3-ra alakult az állás. Támadásban mindkét csapat többször hibázott, Csizmadia kapus remekül védett, így a 15. percben 4–6-nál Nagy Attila a hazaiak vezetőedzője időt kért. A vendégek irányították a játékot, és tartották két-három gólos előnyüket, miközben a SZISE nagy elszántsággal küzdött. A 20 percben Iván és Andróczki góljai után már 11–6-os békéscsabai vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő utolsó tíz percében egyre nagyobb fölénybe kerültek a lila-fehérek, és fokozatosan elhúztak (22. p.: 6–12). Ezt követően érthetetlenül megtorpantak a vendégek, a hazaiak egyre közelebb kerültek a listavezetőhöz, így a 27. percben 11–13-nál Papp Bálint időt kért, hogy rendezze a sorokat. Ez sikerült is a fiatal szakvezetőnek, hiszen újabb két csabai gól következett, így a szünetben 11–15-öt mutatott az eredményjelző.

SZISE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 24-32 (11-15)

Fordulás után tovább növelte előnyét az Előre NKSE, a 36. percben 13–18 volt az állás, majd öt perccel később már hét góllal vezettek a vendégek (14–21). A lendületesebb békéscsabai együttes sorra lőtte a gólokat, a 45. percben már 24–15 volt az állás a listavezető javára. Az 51. percben Kukely Klára góljával alakult ki először a tíz gólos különbség (16–26), amikor Nagy Attila ismét időt kért. A találkozó hajrájában mindenki lehetőséget kapott a vendégeknél, így csökkent az előny, az 54. percben 19–26 volt az állás. A lila-fehérek végül biztosan győztek, és nyolc góllal bizonyultak jobbnak a házigazdáknál.

Papp Bálint: – A héten több problémával kellett megküzdenünk. A mai győzelem a csapat közös sikere, gratulálok a lányoknak, köszönöm a szakmai stáb segítségét. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

A látottak alapján a végig jobb teljesítményt nyújtó Békéscsaba megérdemelten nyerte a mérkőzést, és négy fordulóval a bajnokság vége előtt hat pontra növelte előnyét az üldözőkkel szemben, így nagy lépést tett az NB I-be jutás felé.

line

Jegyzőkönyv

line