Online fogadás | TippmixPRO

Szögi Tímea visszatérésére még várni kell

Szögi Tímea irányítót kérdeztük, hogy mi is történt vele az elmúlt időszakban és mikor számíthatunk a visszatérésére.

2018. november 3-án a Kisvárda elleni mérkőzésen sérültem meg hazai pályán. Azóta két műtéten estem át. 2019. április 10-én hátsószalagpótlás történt és 2019.szeptember 2-án mozaikplasztika műtétre voltam előjegyezve. Szerencsére a csavar eltávolításán kívül nem történt komolyabb beavatkozás, mivel Dr. Abkarovits Géza úgy ítélte meg a műtét során, hogy a hátsószalagom jól beépült és így stabil tartást kap a térdem. Így elegendő volt egy hiarulon-savas injekcióval a hiányzó porc rész feltöltése.

20190929_szogi_timea

Makra Viktória gyógytornász és Dénes József testépítő segít az izomzatom és az erőnlétem megerősítésében. Jelenleg elkezdhettem már az oldal irányú mozgást és a szökdelést, remélhetőleg két hét múlva már labdás edzésen is részt vehetek.

Sajnos pontosan nem tudom, mikor léphetek pályára bajnoki mérkőzésen, mert Makra Vivi gyógytornásszal úgy ítéltük meg a műtét előtt, hogy nem erőltetjük a lábamat futással, nehogy gyulladás lépjen fel a műtéti beavatkozás előtt. Emiatt egy hónappal később kezdhettem csak meg a felkészülést.

Bízom benne, hogy október második felében már ott lehetek a lányokkal a bajnoki tétmérkőzésen. Mindent elkövetek, elkövetünk a szakemberekkel, hogy a legjobban sikerüljön a felépülés és a rehabilitáció.

A felépülés során nagyon sok minden megfogalmazódott bennem, hogy mit is szeretnék csinálni hosszú távon. Mindenképpen szeretném a csapatot segíteni ameddig van erre lehetőségem és a későbbiekben szívesen dolgoznék, mint kézilabda edző.

Ezúton is köszönöm a szakemberek segítségét, akik a felépülésemhez hozzájárulnak!