Online fogadás | TippmixPRO

Szombathelyi KKA – Békéscsabai ENKSE

NB I női felnőtt 2019/2020. 6. forduló

szombathelyi_kka_150spacerbenkse_150

Szombathelyi KKA – Békéscsabai ENKSE

24-28 (11-18)

Időpont: 2019. október 19. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Répce Sportcsarnok

Cím: 9653 Répcelak, Arany János utca 9.

Játékvezetők: Bacs József, Bóna Szabolcs

Versenybírók: Fancsali Ferenc, Hegyi Gábor

Szombathely: Csire Fanni (4), Jovetic Dijana (2), Mitrovic Ivana (0), Mayer Maja Leticia (0), Pődör Blanka (0), Gadányi Maja (0), Varga Nikolett (0), Horváth Petra (0), Bandelier Biljana (8), Szendrei Barbara (0), Mayer Szabina (3), Tomasevic Katarina (0), Pődör Rebeka (3), Gorilska Liliia (2), Virág Noémi (2), Szmolek Appolónia (0).
Vezetőedző: Marozsán György

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (1), Bottó Rózsa (0), Barján Bianka (5), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (3), Kukely Anna (0), Agbaba Jelena (2), Kopecz Barbara (7), Vukajlovic Aleksandra (7), Kukely Klára (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Bandelier Biljana (1), Gorilska Liliia (1), Virág Noémi (1), Mézes Laura (1), Kovács Anett (1), Agbaba Jelena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (2. perc), Barján Bianka (2. perc), Kovács Anett (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Mayer Maja Leticia (0/1), Bandelier Biljana (3/3), Marincsák Nikolett (1/2), Kopecz Barbara (1/1).

line

Beérett a befektetett munka, bravúros győzelmet arattak a lila-fehér lányok

20191019_szombathely_elore

Idegesen kezdett mindkét csapat az alsóházi rangadón, az első gólt Agbaba lőtte az 5. percben. A 8. percben időt kért a hazai csapat 4–1-es csabai vezetésnél. A folytatásban is az Előre akarata érvényesült, a 12. percben már öt góllal vezettek. A hazaiak a félidő hajrájában három gólra feljöttek, de a jól játszó vendégek Vukajlovic négy góljával megnyugtató előnnyel mehettek pihenőre.

Szünet után, a 32. percben Balog védte Mayer Maja hétméteresét. A vasiak mindent megtettek a felzárkózásért, Marincsák hetesét védte a hazai kapus, majd a 39. percben Horváth Roland időt kért. A folytatásban felváltva estek a gólok, a lila-fehérek tartották az előnyt. A 45. percben Bandelier két büntetőjével öt gólra jött fel a szombathelyi csapat. Ezt követően a csabaiak ismét hat gólra növelték az előnyt.

A vasiaknál a szerb válogatott Bandelier magára talált és sorra lőtte a gólokat. Izgalmas volt a végjáték, Tomasevic jól védett, az 55. percben 22–26 volt az állás, amikor Horváth Roland időt kért. Ezután Vukajlovic kétszer betalált és ezzel eldőlt a mérkőzés. Marosán György még időt kért, de az utolsó percekben csak kozmetikázni tudott az eredményen az újonc vasi alakulat. A végén a fiatal Kukely-testvérek is lehetőséget kaptak az Előrében.

A látottak alapján, a több jó egyéni teljesítményt felvonultató, egységes csapatként műkődő lila-fehérek teljesen megérdemelten nyertek a küzdelmes mérkőzésen, és megszerezték idei első győzelmüket.

Marosán György: – Tisztában voltam vele, hogy a Békéscsaba nagyon jó csapat, a kétgólos vereségekből ugyanis akár hat ponttal is kijöhetett volna! Az bánt leginkább, hogy nagyon fegyelmezetlenül kézilabdáztunk. Dolgozunk tovább, hogy bepótoljuk a most elvesztett csatát.

Horváth Roland: – Élet-halál kérdése volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen a sok kudarc után már nehéz volt tartani szellemileg a játékosainkat. Nagyon örülök annak, hogy végre sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat!

line

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix