Online fogadás | TippmixPRO

Támogatói szerződést hosszabbított a Szőke és Társai Kft. és az Előre NKSE

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a napokban 2018. június 30-ig meghosszabbította a támogatói szerződését a Szőke és Társai Kft.-vel. A gazdasági társaság a 2009/2010-es bajnoki idényben Kiemelt Pártoló Tagként csatlakozott az egyesülethez, a Felek azonban hét évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy kiterjesztik az együttműködést, és a békéscsabai vállalkozás 2010. július 1. óta Támogatóként segíti a csapatot.

16_szoke

Örömteli, hogy az évekkel ezelőtt életre hívott Pártolói rendszer egyik alapítója immár az nyolcadik szezonban segíti Támogatóként a klubot. Különösen kiemelendő, hogy olyan békéscsabai vállalkozásról van szó, amely a dél-alföldi régióban meghatározó szerepet tölt be a gasztronómiai élelmiszer-nagykereskedelem területén.

A Szőke és Társai Kft. 1991-ben alakult kizárólag magyar tulajdonnal. A cég székhelye és központi raktártelepe Békéscsabán az Almáskerti Ipari Park 18. szám alatt található. A vállalkozás több száz konyhát szolgál ki, a legfőbb vásárlók közé gyermekintézmények, kórházak, szociális intézmények, önkormányzati ellátó társaságok és kereskedelmi vendéglátó egységek tartoznak. Több, mint háromezerféle terméket kínál vevői részére a Szőke és Társai Kft., a cég munkatársainak rugalmas közreműködésével, saját tulajdonú gépjárműparkja segítségével szolgálja ki partnereit. A vállalkozás a termékpalettáját rendszeresen karbantartja, igyekszik megfelelni vevői mindenkori igényeinek. A Szőke és Társai Kft. tevékenységi körébe tartozik még a konyhai edényzet teljes választékának, valamint a konyhák élelmiszer-higiéniai ellátásához szükséges tisztítószereinek a forgalmazása.