Online fogadás | TippmixPRO

Új kiemelt támogató az Előre NKSE csapatánál

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2021. június 30-ig szóló szerződést kötött az INFOWARE Zrt.-vel, így a szigetszentmiklósi székhelyű vállalat a most zajló bajnoki idény végéig a lila-fehér klub kiemelt támogatója lesz.

Infoware Zrt.

Az INFOWARE Zrt. 1990-ben alakult, többségében két magyar villamosmérnök tulajdonában működő magyar középvállalkozás. A társaság célja, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal, a legújabb kutatási és technológiai eredmények alkalmazásával, elősegítse a megbízható és hatékony villamosenergia-ellátást. Az INFOWARE Zrt. küldetése a folyamatos jelenlét a magyar villamosenergetikai piacon, magas műszaki felkészültséggel, gyors elérhetőséggel, és a felhasználók számára jól felismerhető, magas minőségű termékekkel. Ezen célokat saját fejlesztésű és gyártású rendszerekkel, a külföldi partnerek magas színvonalú technológiáit is integrálva létesít energetikai megoldásokat a lehető legnagyobb fokú biztonság és megbízhatóság szem előtt tartásával.

Kertész Sándor, az INFOWARE Zrt. vezérigazgatója a szerződéskötést követően az alábbiakat mondta el:

"Az Európai Unió klímavédelmi stratégiájának megfelelően Magyarország is több jelentős projektbe fogott a megújuló energiák hasznosítására. Ennek élharcosaként Békéscsaba Megyei Jogú Város is több ezzel kapcsolatos munkát indított el. Az egyik legjelentősebb a „Smart Grid 1” projekt, melyet az INFOWARE Zrt. valósít meg. Ennek keretébe 1,3 MW teljesítményű naperőmű, 1,2 MW teljesítményű és 2,4 MWh kapacitású lítiumion akkumulátoros energiatároló, 11 kV-os helyi villamos hálózat 11 / 0,4 kV-os transzformátor állomással létesül. A megújuló energiát hasznosító SG1 rendszer fogja ellátni villamosenergiával a Városi Sportcsarnokot, a Vívó Csarnokot, valamint a későbbiekben létesítendő Olimpiai Úszócsarnokot és Multifunkciós Sportcsarnokot, az egyéb szolgáltatásokat nyújtó létesítményekkel együtt. Az így kialakított energiaközösség megújuló energiával való optimális ellátását a Smart Grid Vezérlő központ fogja irányítani, melyhez egy látogató központ is tartozik, látványos, valós idejű 3D interaktív megjelenítéssel.
Az INFOWARE Zrt. nemcsak a projektjei megvalósításával vállal társadalmi elkötelezettséget, hanem egyéb tevékenységével is. Egyrészt jelentős mértékben részt veszünk a Város sporttal kapcsolatos jövőjének műszaki kialakításában, másrészt az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE támogatásával magát a sport tevékenységet is szeretnénk segíteni.
Az INFOWARE Zrt. teljes csapata drukkol a Város női kézilabda csapatának minél sikeresebb szerepléséért!"

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE számára nagy segítséget jelent a támogatás, hiszen a koronavírus járvány alatt a sport is azon ágazatok közé tartozik, amelyek jelentős bevételkiesést szenvedtek el. Az INFOWARE Zrt.-vel megkötött szponzori szerződés hozzájárul a stabil működési feltételek megteremtéséhez, és lehetőséget adhat a csapat tavaszi megerősítésére is.

A megkötött megállapodásnak megfelelően az INFOWARE Zrt. emblémája kiemelt helyen jelenik meg a jövőben a csapat felszerelésén és marketingeszközein.

line

Kapcsolódó hivatkozás:

http://infoware.hu/