Online fogadás | TippmixPRO

Váci NKSE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

vac_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 19. forduló

Váci NKSE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

41-28 (22-13)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. április 24. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Vác

Cím: 2600 Vác, Bán Márton út 3.

Játékvezetők: Fekete Tamás, Tóth Dávid

Versenybírók: György Szolanzs Vivien, Farkas Zsuzsanna

Vác: Bálint Anna (0), Radosavljevic Sanja (9), Kácsor Gréta (2), Hámori Konszuéla (4), Szeberényi Flóra (1), Aron Andrea (5), Szabó Laura (6), Bukovszky Anna (0), Pálffy Anna (3), Lakatos Rita (0), Bárdy Noémi (1), Szondi Zsófia (2), Helembai Fanny (6), Diószegi Nikolett (2).

Békéscsaba: Petika Tena (0), Giricz Laura Gerda (2), Gyenes Imola (0), Török Fanni (3), Radojevic Tamara (12), Mistina Kitty (0), Iván Emese (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (1), Mitrovic Ivana (4), Szabó Panna (3), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (1), Szabó Kamilla (0).
Vezetőedző: Vida Gergő

sargalap Sárga lapok: Hámori Konszuéla (1), Aron Andrea (1), Lakatos Rita (1), Mitrovic Ivana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Kácsor Gréta (2. perc), Szondi Zsófia (2. perc), Iván Emese (4. perc), Agbaba Jelena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szabó Laura (6/6), Radojevic Tamara (6/7).

line

Érvényesült a papírforma

A csabai együttesből a régebbi hiányzó Klára mellett ezúttal a másik Kukely-lány, Anna is hiányzott. A két csapat januári, békéscsabai mérkőzését magabiztosan nyerték a váciak, akik ezúttal is toronymagas esélyesnek számítottak.

Váci NKSE - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

Fotó: Antal János

A hazaiak jól kezdték a mérkőzést, Szabó Laura hetesével a 4. percben már három volt a különbség (4-1). A dobogóért küzdő Vác a 10. percben már 8-3-as előnyben volt, Hámori Konszuéla találata után Vida Gergő már időt is kért (8-3). A Békéscsaba többet hibázott támadásban, a Vác pedig folyamatosan növelte a differenciát, Sanja Radosavljevic rendre eredményes volt gyors akciók után, a szélső már a félidő előtt kialakította a tízgólos különbséget a csapatok között (21-11). A félidei redményt Aron Andrea alakította ki (22-13).

A szünetet követően mindkét csapat elindult a gólgyártással, ezt a négy és fél percet 4-3-ra a Csaba nyerte (25-17). Több hiba is jött mindkét oldalon, Ivana Mitrovic találata után először kért  időt a hazaiak mestere, Szilágyi Zoltán (27-19). Erről a pontról a hazai gárda mozdult el, így pár pillanattal később már Vida Gergő rendelte újra magához csapatát. Negyedórával a vége előtt Radosavljevic újra tízre duzzasztotta a különbséget (32-22). Ennél szorosabb már nem volt az összecsapás, a végeredményt Helembai Fanny állította be. A hazai együttesben Sanja Radosavljevic volt a legeredményesebb kilenc góllal, a liláknál Tamara Radojevic pedig tizenkétszer volt eredményes.

A Vác a győzelemmel fellépett a tabella 3. helyére. A kulcsfontosságú mérkőzésekre készülő Békéscsaba továbbra is a 14. pozíciót foglalja el, legközelebb pedig pénteken, Kisvárdára látogat majd.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,