Online fogadás | TippmixPRO

Visszatér egykori csapatkapitányunk

Két szezont követően nyáron visszatér a Viharsarokba egykori csapatkapitányunk Kiss-Walfisch Mercédesz.

Kiss-Walfisch Mercédesz

A 27 éves békéscsabai nevelésű balátlövő, még 2012 tavaszán mutatkozott be az Előre felnőtt csapatában, de tagja volt a 2014-ben junior bajnoki címet szerző együttesünknek is. 2017-től pedig már a csapatkapitányi tisztséget is betöltötte, miközben ipari mennyiségben termelte a gólokat, amivel egyesületünk házi góllövőlistáján is rendre a legjobbak között volt. 2019-ben döntött a távozás mellett, és a Fehérvár gárdájához szerződött, ahonnan egy év után tavaly nyáron kölcsönadták az Érd együttesének, ahol jelenleg 86 találattal szintén csapata legjobb gólvágója. 2021 nyarától pedig a rövid kitérőt követen egészen biztosan ismét lila-fehérben láthatjuk Mercit, aki egy évre írt alá klubunkkal.

– Ezer szállal kötődőm Békéscsabához, és ez még akkor is igaz ha közel két éve nem itt élek – kezdte honlapunknak a balátlövő. – Nehéz szívvel mentem el két esztendővel ezelőtt is, hiszen mindig fontos szerepet töltött be az életemben nevelőegyesületem és a város is. Már akkor biztos voltam benne, hogy egyszer visszatérek a klubhoz, és nagyon örülök annak, hogy ez ennyire hamar realizálódik is. Nyilván a döntésben a családi kötelékek is szerepet játszottak, hiszen friss házasként a lehető legközelebb szeretnék lenni férjemhez is, aki szintén csabai.

Merci aki Érden is csapatkapitányként küzd jelenlegi együttese sikereiért, bár jól érzi magát mostani állomáshelyén, a lilák hívó szavának nem tudott ellenállni.

– Sajnos az előző szezonom nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de ebben az idényben már ismét magamra találtam, élvezem a játékot, és őszintén szólva marasztaltak is volna Érden. De úgy éreztem a Békéscsaba megkeresésére nem mondhatok nemet, és már most hatalmas motiváció van bennem, hogy nyártól megint egykori csapatom céljaiért küzdhetek.

line