Online fogadás | TippmixPRO

Információk a szombati bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Mint ismeretes, a Városi Sportcsarnok parkettájának felújítása miatt 2022. január 8-án, szombaton 17:00 órás kezdettel az Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában kerül megrendezésre az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Kispest NB I/B-s női kézilabda bajnoki mérkőzés.

A sportcsarnok befogadóképessége 475 fő, ennyien tekinthetik meg a találkozót a helyszínen, a létesítményen belül semmilyen korlátozás nem lesz, minden hely elfoglalható.

A klubvezetés arra kéri a bérlettel rendelkező szurkolókat, hogy a belépőjegyet váltó drukkerek biztonságos és gyors beléptetése érdekében lehetőség szerint fél ötig foglalják el a helyeiket. 

A helyszínen egy pénztár üzemel majd, mely 16:00 órakor nyit.

A létesítmény parkolója nem tud szurkolói gépjárműveket fogadni, ezért a klubvezetés arra kéri a mérkőzésre kilátogatókat, hogy elsődlegesen a környéken található utcai parkolóhelyeket vegyék igénybe.

A találkozó a vonatkozó kormányrendelet értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg, a sportcsarnokban orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező.

line